Stars

Ovih 7 poznatih glumaca svoju prvu, i to glavnu ulogu dobili su bez da su imali pojma o glumi

  • Postati svjetski poznati glumac iziskuje izniman trud, požrtvovnost, puno pokušaja i promašaja i prolivenih suza
  • No, i u svijetu glume postoje iznimke koje su imale ludu sreću i sasvim slučajno dobile prvu ulogu
  • Kod ovih 7 glumaca već ih je prva uloga lansirala među zvijezde. Evo tko su pravi holivudski sretnici
  • Pročitaj više: Na filmu jedno, u stvarnom životu sasvim drugo - ovi glumci su se mrzili na setu

Mnogima koji to pokušavaju čini se da je u svijet Hollywooda nemoguće probiti se ukoliko nemaš dobru vezu ili nisi potomak slavnih glumaca. Naravno, to nije uvijek slučaj. Dok su društvene mreže izvrstan način za skretanje pozornosti na sebe pokazujući javnosti svoje talente, neke od najvećih holivudskih zvijezda današnjice nisu imale pristup ni tome. Umjesto toga, svoje prve hit uloge dobili su bez ikakvog iskustva ili obuke. Ovih 7 slavnih osoba imalo je sreću da su sasvim slučajno otkriveni, a zahvaljujući sretnim okolnostima imali su priliku izgraditi karijere koje danas vrijede milijune.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Ovih 10 glumaca dobili su mizeran ili nikakav honorar za filmove koji su ih proslavili Rubrika Life&style Life&style

 

Cameron Diaz 

Cameron Diaz svakako nije prva osoba u Hollywoodu koja je karijeru započela kao model, ali sigurno je među rijetkima (ako ne i jedina) kojoj je prva uloga bila glavna i to u hit filmu. Naime, Cameron Diaz je već sa 16 godina počela raditi kao model za Calvin Klein i bila u njegovim reklamnim kampanjama, međutim sve do 21. nije se okušala u glumi. U 21. godini otišla je na audiciju za malu ulogu u onome što će kasnije biti kultna komedija 90-ih, 'Maska'. Bez ikakvog glumačkog iskustva, Cameron Diaz je unaprijeđena u glavnu ulogu, uz bok slavnome Jim Carryu. Film je bio jedan od najgledanijih filmova te godine i donio joj instant slavu. Nakon toga ostavila je manekensku karijeru i u potpunosti se posvetila glumi te je tijekom dva desetljeća snimila brojne hit filmove, uglavnom komedije. 

 | Autor: Instagram @cameron_diaz_p Instagram @cameron_diaz_p Cameron Diaz u filmu Bad Teacher

Johnny Depp

Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, Johnny Depp je nadaleko poznat po svojim glumačkim vještinama, kao i tome da svojom pojavom 'ukrade svaki show'. Slično se može reći i za njegov početak. Naime, 1984. godine 21-godišnji Johnny Depp se pridružio prijatelju na otvorenoj audiciji za 'Strah u Ulici brijestova'. Prijatelj nije izabran, no Depp je dobio ulogu Glena i bez ikakvog iskustva ukrao show u kultnim scenama. 

10 korejskih serija koje se isplati pogledati Netflixu, od 'Nevjerojatne odvjetnice Woo' nadalje

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Johnny Depp kao Jack Sparrow

Rupert Grint

Filmovi o Harryju Potteru upoznali su javnost s raznolikom grupom mladih glumaca koji nikada prije nisu bili na ekranu. Iako su sada dobro poznata imena, ova djeca glumci imali su različito glumačko iskustvo. Dok je Emma Watson došla iz škole glume, a Daniel Radcliffe bio predložen od strane agenta, Rupert Grint je bio taj koji je bez ikakvog iskustva osim par školskih predstava poslao video za otvorenu audiciju. Glumačko neiskustvo ga nije spriječilo da postane profi i pridruži se vrhunskom filmu 2001. i seriji koja će se snimati sljedeće desetljeće. Sada kada je završio s likom Rona Weasleya, glumac se posvetio obiteljskom životu i novim ulogama.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Rupert Grint kao Ron Weasley

Možda vas zanima Konobarica koja poslužuje slavne složila je top listu po ljubaznosti: "Jedna zvijezda je baš bezobrazna!" Rubrika Stars Stars

Charlize Theron

Charlize Theron zna koliko je teško platiti račune. Glumica Atomic Blonde otkrivena je u banci dok se svađala s blagajnikom oko unovčavanja čeka. Usred svađe agent ju je uočio i zaključio da je zvijezda u nastajanju. Za nekoliko mjeseci imala je svoju prvu ulogu u 'Children of the Corn III: Urban Harvest' unatoč tome što nije imala nikakvog iskustva. Trebalo joj je samo godinu dana nakon toga da se pojavi uz Toma Hanksa u That Thing You Do, čime je učvrstila svoju karijeru. E, to se zove 'biti na pravom mjestu u pravom trenutku'.   | Autor: Shutterstock Shutterstock Charlize Theron

Jason Statham

Iako je sada sinonim za premlaćivanje zlikovaca u akcijskim filmovima, Jason Statham nije uvijek bio predodređen za uspješnu glumačku karijeru. Glumac je izvorno preživljavao u svijetu natjecateljskog amaterskog ronjenja i kroz prodaju lažnog nakita na ulicama. Agent za talente ga je primijetio na ulici i upoznao s Guyjem Ritchiejem koji je tada tražio uličnog prodavača koji prodaje nakit za jednu ulogu. Iako Statham nije imao glumačkog iskustva, znao je dovoljno dobro oponašati vlastiti život. Dobio je ulogu u 'Lock, Stock, and Two Smoking Barrels' i postao jedan od glavnih žestokih momaka Hollywooda.

 | Autor: Expendables 3 Expendables 3 Jason Statham u Expendables 3

Alexis Bledel

Rory Gilmore poznato je lice još od ranih 2000-ih zahvaljujući planetarnom uspjehu serije 'Gilmorice', u kojoj je, uz Lauren Graham, imala glavnu ulogu. Iako je serija učinila poznatom i Lauren Graham i Melissu McCarthy, zapravo je Alexis Bledel bila ta kojoj se najviše posrećilo s nedostatkom iskustva. Tada 18-godišnja glumica imala je iza sebe samo nekoliko modnih snimanja i tek bila primljena na Tisch School of Arts na NYU. Međutim, ulogu je dobila prije nego što je imala vremena za obuku. Odonda je postala uspješno ime u industriji, glumeći u 'Sisterhood of the Traveling Pants' and 'The Handmaid’s Tale'.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Alexis Bledel

Noah Schnapp 

Stranger Things serija proslavila je velik broj mladih glumaca. Međutim, dok su neki prethodno radili na Broadwayu ili u malim ulogama u drugim filmovima, Noah Schnapp bio je taj koji je od samog početka svoje karijere doživio uspjeh. Schnappova prva uloga bila je u 'Bridge of Spies', redatelja Stephena Spielberga s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. Mladi glumac zatim je prešao dati glas Charlieju Brownu u 'Peanuts Movie' 2015. prije nego što je ostavio utjecaj u Hawkinsu. Sudeći po njegovom uspjehu od prvog dana, od Noaha možemo očekivati velike stvari.  | Autor: Instagram @noahschnapp Instagram @noahschnapp Noah Schnapp

 

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    postali su glumci preko noci