Stars

Evo kako izgleda Cameron Diaz nakon što je napustila Hollywood!

  • Cameron Diaz otišla je iz Hollywooda i svijeta glume kako bi se posvetila sebi i svojoj obitelji
  • Danas je majka dvogodišnje djevojčice, sretna supruga i suvlasnica vinarije koja je sretnija nego ikad
  • Priznaje da je uopće nije briga kako izgleda pa je tako iz svog života izbacila i sve rutine uljepšavanja

Kad je Cameron Diaz napustila Hollywood ujedno je iza sebe ostavila mišljenja društva o svome izgledu. Osim toga, nekadašnja glumica kaže da je toliko daleko od svoga starog života u kojem je u svakom trenu trebala izgledati besprijekorno da se danas gotovo ne trudi niti umiti se.

U nedavnom je intervjuu iskreno progovorila o tome kako se osjećala prije kad su je mediji i društvo izuzetno objektivizirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Diaz se pojavila u podcastu Michelle Visage pod nazivom Rule Breakers, a priznala je da ju je odustajanje od glume nakon ulaska u brak s Benjijem Maddenom zapravo oslobodilo svih izazova Hollywooda. "Apsolutno sam žrtva svih društvenih objektiviziranja i iskorištavanja kojima su žene podvrgnute", objasnila je.

Možda vas zanima Ovo je pravi razlog zašto je Cameron Diaz nestala iz svijeta filma i holivudskog glamura Rubrika Stars Stars

Osim toga, 49-godišnja glumica je rekla i da se oslobodila pritiska da se mora držati određenih standarda ljepote i drugih ideala. "Teško se oduprijeti. Teško je da se ne pogledaš i ne sudiš si temeljem određenih oznaka ljepote, i mislim da je to jedna od najvećih stvari. Posljednjih osam godina sam divlja. Kao divlja životinja sam. Zvijer sam", našalila se kad je pričala o svojim sadašnjim rutinama uljepšavanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Naime, njezina šminka uglavnom na polici - skuplja prašinu. Rekla je da njezina nova sloboda znači da je odustala od uobičajenih rutina uljepšavanja, sve u korist prirodnog izgleda. Štoviše, nekadašnja zvijezda ide toliko daleko da čak i rijetko pere lice. "Nije me briga. Doista mi je zadnja stvar na koju mislim u danu to kako izgledam. Doslovno ne radim ništa. Nikad ne perem lice", priznala je Diaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Iako režime ljepote izbjegava, ponekad, kako priznaje, ipak nanese neki od svojih losiona. "Dva puta mjesečno si kažem da ću nešto staviti. Jedan put će biti sasvim dovoljan, zar ne? Samo nisam na tome mjestu da na to trošim energiju", objasnila je. I baš zato energiju usmjerava tamo gdje je potrebna. Jedan od njezinih prioriteta je odgoj kćerkice Raddix koja se rodila u siječnju 2020. godine.

Možda vas zanima qqq Rubrika Life&style Life&style

Nekadašnja slavna holivudska glumica i zvijezda romantičnih komedija oslobodila se okova glamuroznog statusa i odlučila se fokusirati na nešto novo. Tako je postala suvlasnica organske vinarije i ta je uloga čini iznimno sretnom. A i bez glamura crvenog tepiha Diaz sjaji jednako, ako ne - čak i više! Iskren osmijeh i miran i ispunjen život ipak su vredniji od bilo kojeg reflektora i pažnje javnosti.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Više ne glumi