Stars 27. prosinca 2021.

Konobarica koja poslužuje slavne složila je top listu po ljubaznosti: "Jedna zvijezda je baš bezobrazna!"

Shutterstock. Glumac Patrick Dempsey
  • I slavni su poput nas jer negdje moraju utažiti želju za kofeinom
  • Konobarica Samantha Bergum susrela je mnoge zvijezde u jednom od njihovih omiljenih kafića u Kaliforniji
  • U svojim videima otkrila nam je koliko su poznate zvijezde bile ljubazne ili bezobrazne

Poznate osobe baš poput većine nas trebaju svakodnevnu dozu kofeina. Dakle, ovisno o tome gdje rade, zaposlenici kafića imaju dobre šanse naletjeti na neke zvijezde. Jedna bivša konobarica,  Samantha Bergum, poslužila je mnoštvo poznatih osoba u kafiću i coffee shopu Blue Bottle u Malibuu u Kaliforniji pa je napravila dva TikTok videozapisa ocjenjujući koliko su joj bili simpatični i ljubazni ili bezobrazni

 

@samanthabergum

like for part ✌🏽 forsure exposing myself oh well. #fyp #barista #celebrity #celebs #foryou #fyppage #rating #greenscreen

♬ Hood Baby - Kbfr

Patrick Dempsey

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Patrick Dempsey

Baristica je našem "najmarkantnijem" liječniku dala ocjenu 10/10. Prema Bergum, bivša zvijezda uvoda u anatomiju Patrick Dempsey još uvijek mami poglede i "veoma je sexy". Još važnije, tvrdi je da je on "super drag". "Svakog puta flertujem s njim", dodala je. Pomalo joj zavidimo.

Jake Gyllenhaal

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Jake Gyllenhaal

Iako je Jake Gyllenhaal u kafić ušao samo jednom, Bergum mu je ipak dala savršen rezultat. Osim što je bio ljubazan i atraktivnog izgleda koji nije mogla ne primijetiti, zvijezda Spidermana bila je i "vrlo tiha" i "povučena", što baristici nije smetalo. "Sviđalo mi se što je tako miran i opušten", rekla je.

Bliži se kraj Uvoda u anatomiju: "Planiram završnu epizodu koja će možda biti i kraj serije..."

Adam Sandler

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Adam Sandler

Bergum je svojim pratiteljima rekla da je Adam Sandler bio "baš onakav kakvog biste očekivali", jer je bio nevjerojatno smiješan i vrlo drag. Baristica je također rekla da je vidjela kako glumac dolazi sa pomalo starim van kombijem, što ga je učinilo još simpatičnijim. 

Možda vas zanima... Tabloidi je ne puštaju na miru! Jennifer Aniston je oštro reagirala na glasinu da postaje majka Rubrika Stars Stars

Shawn Mendes

Pop pjevač Shawn Mendes bio je zgodniji uživo, prema Bergum. Osim njegova izgleda, rekla je da je da je "super drag momak".

Pierce Brosnan

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Pierce Brosnan

Bivši James Bond Pierce Brosnan dobio je jednu od najnižih ocjena na Berguminoj ljestvici, iako je prema njezinim riječima bio redovit gost. "Iskreno, stvarno je dosadan, iako mrzim to reći", rekla je baristica.

Burak Özçivit, poznatiji kao Beli-beg iz serije Sulejman Veličanstveni Možda vas zanima... Hoće li sinčić Bali-bega lomiti srca kao i slavni otac? Mnogi misle kako je mali Karan slika i prilika oca Rubrika Stars Stars

Kendall Jenner

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Kendall Jenner

Bergum je Kendall dala najmanju ocjenu od svih navedenih zvijezda. Nije joj se osobito svidjela. Baristica je rekla da je Kendall Jenner pokušala ući pritajeno i koristila se imenom Lauren kada je ušla iako su svi u kafiću znali tko je ona. Osim što je to nazvala stvarno čudnim, baristica je također rekla da je zvijezda realityja Keeping Up With the Kardashians "nekako bezobrazna" te "nije dala napojnicu".

Izgleda kako je djevojka sa većinom zvijezda imala pozitivna iskustva, a barem je imala priliku vidjeti i popričati sa nekim od glumaca koji slove za najzgodnije, poput Patricka Dempseyja.

 

 

Komentari 0