Stars

Konobarica koja poslužuje slavne složila je top listu po ljubaznosti: "Jedna zvijezda je baš bezobrazna!"

U svjetskog glumačkoj metropoli, Los Angelesu i njegovoj okolici, nije neobično ako naletiš na neku slavnu osobu. Pogotovo u kafićima i restoranima u otmjenim dijelovima grada poput Santa Monice ili Beverly Hillsa, a pogotovo u Malibuu, obližnjem gradiću na obali oceana u kojem brojne zvijezde imaju luksuzna imanja i vile. 

Stoga se konobari u tim lokalima susreću sa slavnim osobama na dnevnoj bazi. Bivša konobarica Samantha Bergum posluživala je mnoge poznate osobe u kafiću Blue Bottle u Malibuu pa je napravila dva TikTok videozapisa ocjenjujući koliko su joj bili simpatični i ljubazni ili čak i bezobrazni

Patrick Dempsey

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Patrick Dempsey

Baristica je 'najmarkantnijem' liječniku dala ocjenu 10/10. Prema Bergum, bivša zvijezda 'Uvoda u anatomiju' Patrick Dempsey još uvijek mami poglede i "veoma je seksi". Još važnije, tvrdi je da je on "super drag". "Svaki put sam flertovala s njim", dodala je. Pomalo joj zavidimo.

Jake Gyllenhaal

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Jake Gyllenhaal

Iako je Jake Gyllenhaal u kafić ušao samo jednom, Bergum mu je ipak dala savršenu ocjenu. Osim što je bio ljubazan i atraktivnog izgleda koji nije mogla ne primijetiti, zvijezda Spidermana bila je i "vrlo tiha" i "povučena", što baristici nije smetalo. "Sviđalo mi se što je tako miran i opušten", rekla je.

Jennifer Lawrence, dodjela Oscara Možda vas zanima Ove slavne holivudske zvijezde imale su neke vrlo neobične i ružne navike na snimanjima Rubrika Life&style Life&style

Adam Sandler

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Adam Sandler

Bergum je svojim pratiteljima rekla da je Adam Sandler bio "baš onakav kakvog biste očekivali", jer je bio nevjerojatno smiješan i vrlo drag. Baristica je također rekla da je vidjela kako glumac dolazi sa vintage kombijem, što ga je učinilo još simpatičnijim. 

 

Shawn Mendes

Pop pjevač Shawn Mendes bio je zgodniji uživo, prema Bergum. Osim njegova izgleda, rekla je da je da je "super drag momak".

Pierce Brosnan

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Pierce Brosnan

Bivši James Bond Pierce Brosnan dobio je jednu od najnižih ocjena na Berguminoj ljestvici, iako je prema njezinim riječima bio redovit gost. "Iskreno, stvarno je dosadan, iako mrzim to reći", istaknula je baristica.

 

Kendall Jenner

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Kendall Jenner

Bergum je Kendall dala najmanju ocjenu od svih navedenih zvijezda. Nije joj se osobito svidjela. Baristica je rekla da je Kendall Jenner pokušala ući pritajeno i koristila se imenom Lauren kada je ušla iako su svi u kafiću znali tko je ona. Osim što je to nazvala stvarno čudnim, baristica je također rekla da je zvijezda realityja Keeping Up With the Kardashians "nekako bezobrazna" te da na kraju "nije ostavila nikakvu napojnicu".

Možda vas zanima Trenutak kad joj se srušio svijet: Jennifer Aniston slomila se od tuge kad je saznala da je Angelina trudna s Bradom Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0