Life&style

Uskoro izlazi peta sezona 'Sluškinjine priče', mogla bi biti i posljednja: Evo što nas sve očekuje

  • Mnogi obožavatelji popularne serije „Sluškinjina priča“ s nestrpljenjem iščekuju novu, petu sezonu
  • Najavljena je još krajem 2020., a nove epizode mogle bi nam stići vrlo skoro
  • Saznaj što te sve očekuje u petoj sezoni, kao i koga iz glumačke postave više nećemo imati priliku gledati

I prije nego što je četvrta sezona hit serije “Sluškinjina priča” uopće prikazana na platformi Hulu, brojnim obožavateljima obećana je i peta sezona. Međutim, prema nekim informacijama to bi mogla biti i završna seonza za ovu distopijsku seriju sa zastrašujućom vizijom budućnosti, koja je osvojila gledatelje diljem svijeta.

Višestruko nagrađivana serija "Sluškinjina priča" nastala je po istoimenom distopijskom romanu Margaret Atwood, o totalitarnom društvu u kojem žene ostaju bez ikakvih prava te postaju strojevi za rađanje.

Četvrta sezona serija objavljena je u travnju 2021., stoga svi predviđaju kako ćemo vrlo skoro imati priliku gledati i petu sezonu.

Još u prosincu 2020., kad je najavljeno da će se snimati i peta sezona serije, scenarist Bruce Miller izjavio je za Hollywood Reporter kako “smo veoma zahvalni Hulu i MGM-u što se serija vraća i petu sezonu, a posebno našim odanim obožavateljima na njihovoj potpori. Oduševljeni smo što ćemo moći nastaviti pričati ove priče, a našom izvanrednom glumačkom postavom.”

Tad je i glumačka postava, predvođena Elizabeth Moss najavila snimanje pete sezone i prije nego što je četvrta sezona prikazana, budući da je bila odgođena zbog pandemije Covid-19.

Što možemo očekivati od pete sezone "Sluškinjine priče"?

Ranije ovog mjeseca, Elizabeth Moss, koja igra lik ropkinje June u seriji, otkrila je Drew Barryomore kako su na polovici snimanja pete sezone. „Sezona je jako velika. Mnogo putujemo i snimamo na lokacijama, a u studiju smo jako malo“, rekla je Moss.

Iako točan datum izlaska nove sezone još nije objavljen, pretpostavlja se kako bi to moglo biti vrlo skoro. U petoj sezoni očekuje se povratak i velike većine glumačke postave. Elizabeth Moss kao June, Yvonne Strahovski kao Serene Joy Waterford, Madeline Brewer kao Janine, Ann Dowd kao Lydije, O.T. Fagbenle kao Lukea, Max Minghella kao Nicka, Samira Wiley kao Moire i Bradley Whitforda kao zapovjednika Lawrencea. Joseph Fiennes također će se vratiti u ulozi zapovjednika Freda Waterforda, koji je ubijen u četvrtoj sezoni, posebno u scenama prisjećanja.

Sluškinjina priča | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Sluškinjina priča

U petoj sezoni najvjerojatnije ćemo pratiti put June dok procesuira razvoj situacije nakon ubojstva Freda Waterforda, nastavlja borbu protiv Gilead režima te se bori da svoju kćer Hannu vrati na sigurno.

No, najveće je iznenađenje izostanak Alexis Bledel, koja je imala ulogu Emily, te je nećemo gledati u petoj sezoni Sluškinjine priče. Glumica je nedavno za časopis Variety objasnila svoju odluku o izlasku iz serije: „Nakon mnogo razmišljanja, osjetila sam da se trebam odmaknuti od Sluškinjine priče. Zauvijek sam zahvalna Bruceu Milleru na pisanju tako istinskih i posebnih scena za Emily te platformi Hulu, MGM-u, glumačkoj postavi i ekipi na njihovoj potpori“.

Sluškinjina priča | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Elizabeth Moss režirat će nekoliko epizoda i pete sezone Sluškinjine priče

Također, Elizabeth Moss ponovno ćemo gledati i u ulozi redateljice nekoliko epizoda pete sezone, nakon što je režirala tri epizode četvrte sezone.

O tome hoće li peta sezona Sluškinjine priče biti i posljednja, Bruce Miller je još prošle godine rekao: „Tim je napravo nevjerojatnu TV seriju. Pandemija mi je pomogla da shvatim koje su stvari u mom životu rijetke, a rad s ovim ljudima je jedna od njih. Znam kad je kraj i neću ostati duže nego što sam dobrodošao, no također neću ni žuriti otići jer sve dok pišem za Elizabeth Moss, stvari ne mogu biti bolje.“

Možda vas zanima O.C. se prikazuje na HBO-u, a mi smo se prisjetili 6 teen serija za kojima smo ludovali 90-ih Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Promo

Komentari 0