Stars

Nevjerojatno. Ove zvijezde bile su preružne za Hollywood

Teško je povjerovati, ali za neke menadžere i filmske producente Sarah Jessica Paraker, Meryl Streep i Co nisu bile pogodne za zvjezdani hollywoodski materijal…

Zašto? Neke su bile predebele, preružne, premalo seksi… Zapravo, ne želimo nabrajati veliki sramotni dijapazon „epiteta“ koje su dobivale te zvijezde – očito nedovoljno dobre za glumačku branšu. Međutim, one nisu pokleknule pred beskrupuloznim komentarima i danas su, Bogu hvala, uspješnije nego ikada. I mi kažemo: svaka čast! 

Chrissy Teigen: da je Chrissy Teigen slušala svog prvog poslodavca, ne bi bila tamo gdje je danas: traženi model i uspješna autorica knjiga. Naime, kad je došla na snimanje za modnu marku „Forever 21“, rekli su joj da je predebela te su je poslali kući. Danas je toj modnoj marki okrenula leđa, a uspješno promovira druge. Moglo bi se reći: sreća za nas, peh za modnu marku. 

 

 

*caption deleted for apparently undetectable sarcasm*

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Kat Dennings: glumi samosvjesnu i čvrstu „Max Black“ u seriji „Cure bez love“. U stvarnom životu morala je progutati razne teške opaske. Naime, prije nego se probila kao glumica, rekli su joj da će u Hollywoodu uspjeti jedino ako smršavi, ispravi zube te potamni ten. Kakvo „čudo“ da je uspjela bez svih tih savjeta i da je brojni fanovi vole baš takvu kakva jest. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kesha: kod Keshae je savjet njenih menadžera čak imao loše posljedice po njeno zdravlje. Kad su joj savjetovali da mora smršaviti zbog karijere, počela je s drastičnim dijetama te je imala velike probleme s prehranom. Do danas se nije potpuno oporavila od toga i stalno se bori s „jojo efektom“. Nadamo se kako će se uspješna pjevačica uskoro oporaviti od toga! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Lea Michele: njoj je bilo osobito teško. U dobi od 13 godina menadžer joj je savjetovao da napravi operaciju nosa – inače neće uspjeti u Hollywoodu. Za takvu preporuku u toj dobi možemo samo reći da graniči s ludilom. Hvala Bogu da je zvijezda serije „Glee“ nije poslušala. Umjesto toga postala je uspješna pjevačica i glumica.  

 | Autor: Getty Images Getty Images

Reese Witherspoon: teško je povjerovati da Hollywood nije otvorenim rukama dočekao ni Reese Witherspoon. U jednom intervjuu je rekla: „Kad sam prvi puta došla u Los Angeles, sve što sam čula bilo je: 'Ne, nije dobro – nisi dovoljno visoka, nisi dovoljno lijepa, nisi dovoljno pametna.'“ Međutim, Reese je ipak nekako uvjerila producente te se probila s filmom „Plavuša s Harvarda“.     

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sarah Jessica Parker: postala je svjetski slavna s ulogom u seriji „Seks i grad“, a danas je poznata stilska ikona Hollywooda. Međutim, i ona je morala slušati kritike o svom izgledu. Teško je to povjerovati, ali Sarah Jessica Parker je 2008. godine u jednom američkom časopisu proglašena „najmanje seksi ženom na svijetu“. Dobro da se nije dala smesti i da joj je svejedno što drugi govore o njoj. I upravo zbog toga je jako vole njeni fanovi. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Winona Ryder: nevjerojatno, ali istinito: Winona Ryder je u početku glumačke karijere dobila savjet da si potraži drugi posao – jer nije dovoljno lijepa da nastupa pred publikom. Ostalo je povijest – s dobrim završetkom. Winona nije odustala od svog sna i danas ima fenomenalnu glumačku karijeru koja – na sreću – još nije ni blizu kraja. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Meryl Streep: čak i ikona poput Meryl Streep nije imala lagan početak karijere. Na castingu za film „King Kong“ 1976. godine je režiser rekao svom sinu na talijanskom: „Zašto si mi doveo tu ružnu stvar?“ Da, nevjerojatno! A što je napravila Meryl? Odgovorila je na savršenom talijanskom: „Žao mi je da nisam dovoljno lijepa za King Konga!“ Bravo, draga Meryl! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Instagram @reesewitherspoon

Komentari 0