Moda

Do 100 kuna: Super košulje, hlače, haljine, suknje i cipele koje još možeš uloviti na sniženjima

  • Početak ljeta znači još jednu sjajnu vijest - započela su sniženja u omiljenim modnim trgovinama!
  • Obnova garderobe ne mora zahtijevati mnogo novaca pa smo našle komade do 100 kuna
  • Ako trebaš odabrati samo jedan predmet, onda ove godine na sniženju nabavi novu košulju

Dolazak ljeta mnoge od nas ne vežu samo uz sunčane dane i skori odlazak na godišnji odmor, već i uz početak ljetnih sniženja u omiljenim modnim dućanima. Ovoga puta zavirile smo u aktualnu ponudu i pogledale koje to sjajne komade možemo pronaći, a da njihova cijena ne prelazi 100 kuna. Moramo priznati da smo oduševljene!

Možda vas zanima Internet je zaludio recept za pripremu jaja slavne kuharice Julije Child - bi li ti isprobala? Rubrika Life&style Life&style

1. Košulje

Svi pravi modni znalci će ti reći da je nova košulja jedan od najboljih ulova na sniženju. Naime, košulja koja ti sjajno pristaje uspješno će odoljeti svim promjenama trendova i biti pravi as iz rukava u slučajevima kada trebaš posegnuti za elegantnim odjevnim komadom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (69,90 kuna),Mango (99,90 kuna) Reserved (99,90 kuna)

2. Hlače

Uz košulje, sjajan ulov na sniženju mogu biti i poslovne hlače. Ovogodišnja ponuda vrvi različitim modelima pa ćeš vrlo lako pronaći onaj koji najbolje pristaje tvom obliku tijela.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Reserved (99,90 kuna), Stradivarius (99,90 kuna), Zara (79,90 kuna)

Možda vas zanima 3 modna dodatka obilježit će nadolazeće ljeto i sve ih želimo Rubrika Moda Moda

3. Suknje

S dolaskom toplijeg vremena jedva smo dočekale nositi i suknje. Premda se ljeto još nije na zahuktalo dobile smo priliku nove modele ugrabiti po nižim cijenama. Plisirane, satenske, s uzorkom ili monokromatske...bez problema ćeš naći jednu koja će se tako sjajno uklopiti u ostatak tvoje garderobe.
 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: C&A (oko 75 kuna), Sinsay (69,90 kuna), Reserved (99,90 kuna)

4. Haljine

Uz ljeto vežemo lepršave haljinice, ali možda bi na ovom sniženju trebala odabrati jedan klasik. Riječ je o maloj crnoj haljini čija popularnost ne jenjava već desetljećima. Također, riječ je o komadu koji ne moraš nužno nositi samo u ljetnim mjesecima što ga čini još boljom investicijom!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Zara (59,90 kuna), Mango (69,90 kuna), Pull&Bear (49,90 kuna)

Možda vas zanima Super ulov! Neodoljive ljetne CCC sandale dolaze u četiri nijanse, a cijena im je 69 kuna! Rubrika Moda Moda

5. Cipele

Ma tko kaže da je za cipele potrebno izdvojiti puno novaca? Na aktualnom sniženju vrlo se lako mogu pronaći iznimno atraktivni primjerci ljetne obuće. Prava je ovo prilika da svoju kolekciju upotpuniš novim miljenicama!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: H&M (oko 95 kuna), Reserved (99,90 kuna), Stradivarius (99,90 kuna)

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0