Moda 25. lipnja 2020.

3 modna dodatka obilježit će nadolazeće ljeto i sve ih želimo

Shutterstock/Instagram.
  • Haljine postaju sve prozračnije, hlače kraće, a jakne polako nestaju o ormarima
  • Ljeto dolazi, a s njime i želja za investiranje u ljetne komade odjeće i modne dodatke
  • Ova tri trendovska accessoiresa nemoj nikako zaobići ovoga ljeta

Kod modnih dodataka je dobro to što svakom outfitu daju neki novi „preokret“. S novim oblicima i kombinacijama će svaki izgled odmah biti još privlačniji i originalniji. Ova tri modna dodatka svakom izgledu daju ljetni „štih“.

1. Biseri

Biseri doživljavaju veliki povratak! Ali, ne i prašnjave ogrlice i naušnice od bake. S novim oblicima i kombinacijama su kremasto-bijeli komadi nakita omiljeniji nego ikada. Sjajno se mogu kombinirati sa zlatom ili šarenim kamenjem. Najljepše je kad su biseri neoblikovani i svaki ima neki svoj vlastiti, posebni oblik.

Možda vas zanima... Meghan Markle imala veliku tremu dok se obraćala maturantima, a njezin odabir nakita navodno skriva poruku Rubrika Stars Stars

2. Torbe od bambusa i slame

Poluokrugla clutch torbica od bambusa je moderan odgovor na piknik torbu i obavezan modni dodatak ovoga ljeta. Nudi dovoljno mjesta za mobitel, ključeve i sl. Stoga je izvrstan modni dodatak „dan na noć“. I varijante od slame su ovoga ljeta na našoj listi želja – jednostavno nadopunjuju svaki outfit.

3. Natikače

Takozvane „slides“ natikače hit su ovoga ljeta. Ima ih raznih boja te s natpisima, a sjajno se slažu s trapericama, ali i ljetnom haljinom.

Možda vas zanima... Želimo ih! Ovo je jedan od najslađih trendova nakita za nadolazeće ljeto! Rubrika Beauty Beauty

Komentari 0