Moda 25. lipnja 2020.

Kako nositi bijelu košulju pokazale su tri prolaznice. Na Mangovom sniženju upecali smo najljepše komade

Pixsell/Ivo Čagalj.
  • Bijela košulja nezaobilazan je klasik ljeti, a isfurati se može na različite načine
  • Prokomentirali smo tri najljepša stajlinga s naših ulica - koji se tebi najviše sviđa?
  • A usto smo ulovili i prekrasne bijele košulje na Mangovom sniženju

Bijela je košulja vječni komad, i ljeti i zimi, jedan od onih koji se uvijek nađe u top 10 kada se rade liste komada koja svaka žena sa stilom mora imati u ormaru. I žene je doista vole, stajlinge s bijelom košuljom ovih dana nije nimalo teško uočiti na ulicama. Nose ih i djevojke i žene, dobnih granica nema, a kako smo vidjeli, ni stilskih. Nosimo je na najrazličitije načine, pokazale su to svojim primjerom ove prolaznice.

Možda vas zanima... Trendi cipele u boji koja će dominirati sljedećih mjeseci Rubrika Moda Moda

1. Klasika: muška košulja i suknja cigareta kroja

Plavokosa prolaznica uzela je dva klasična komada, bijelu košulju muškog kroja (muškarcima se sviđa kad žena odjene njihovu preveliku košulju, koliko čujemo. Baš im je to seksi) i suknju cigareta kroja - ali jarke ružičaste boje. Sladak su i duhovit detalj sokne u istoj boji. Tu su još tako popularne Veja tenisice. Možda bi jedino izbor neke druge torbice bio bolji. Zato...

 | Autor: Pixsell/ Kristina Štedul Fabac Pixsell/ Kristina Štedul Fabac

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 Sve Mango: košulja s ruskim okovratnikom (169,90kn); košulja s remenom (169,90kn); košulja bez okovratnika (99,90kn)

2. Festivalski look: uz vruće hlačice i slamnati šešir

Kratke odrezane traperice, rimljanke na dugim nogama i romantična bijela košulja s volanima - pun pogodak. Odlično su izabrani i modni detalji - slamnati šešir klasična oblika s crnom trakom, predimenzionirane sunčane naočale i minijaturna torbica preko tijela. Dobar festivalski look (osim što ne znamo kako bi se bijela košulja tamo provela). Srećom, točnije nažalost, festivala ovo ljeto nema...

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 Sve Mango: klasična košulja (129,90kn); košulja vezana u čvor (129,90kn); dugačka košulja (169,90kn)

Poslovno: košulja na čvor i lanene hlače visoka struka

Lanene hlače visoka struka i širokih nogavica izdužuju figuru, a to je još više naglašeno bijelom košuljom koja je kratka, vezana u čvor. Velika kožna torba boje duhana i isto takve špagerice na punu petu zaokružili su lijepo cjelinu. Primjer vrlo jednostavnog, a lijepog outfita koji može jednako dobro funkcionirati za odlazak na posao i za izlazak u grad. Sve pohvale za lijepu brinetu.

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

 

Komentari 0