Moda

Cvjetna midi-haljina iz Stradivariusa stvarno je nosiva u mnogim prilikama, a sada je i na sniženju!

  • Volimo nosive komade koji se daju kombinirati za mnoge prilike
  • Jedan od takvih je cvjetna haljina iz Stradivariusa
  • Sada je na sniženju i stoji 150 kuna

Znaš one komade iz ormara koji su toliko univerzalni da ih možeš nositi u golemom rasponu situacija, od onih formalnih do najležernijih? Recimo, crne traperice, bijela košulja....I da, cvjetna midi-haljina koja se slobodno, kao što su nedavno pokazale Jelena Veljača i Iva Radić, može nositi na piknik, ali i ako je nadogradiš sa sandalama na petu, finijom torbicom i frizurom, sjajno će funkcioniratri i ako si gošća na vjenčanju. 

 | Autor:

Možda vas zanima Ovaj tip haljine izvrsno pristaje svakoj figuri! Izdvojili smo najljepše iz aktualne ponude Rubrika Moda Moda

Baš takav je komad cvjetna midi-haljina iz Stradivariusa na koju već dugo bacamo oko, no sada, kada je na 35-postotnom sniženju, morali smo to podijeliti s tobom. Haljina ima hratke rukave i dužine je ispod koljena, s tim da je volan, koji krasi dno haljine, asimetričan.  

 | Autor:

Suknja je A kroja, V izreza i strukiranog kroja pa jako lijepo pristaje svakoj figuri, a haljina je ženstvena i romantična. Dolazi u dva tona boja, roza i ljubičastim, a cijena joj je trenutno snižena sa 230 na 140 kuna. 

Možda vas zanima Dvije Zagrepčanke su bijele haljine nosile na špici na sasvim različit način - ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija bolja Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0