Stars

Jelena Veljača i Iva Radić nose divne proljetne haljine, pronašli smo slične modele od 70 do 300 kuna

  • Jelena Veljača proslavila je jučer 39. rođendan, a tom prilikom priredila je maleni piknik na otvorenom
  • Priodružila joj se i prijateljica Iva Radić te su objavile zajedničku fotografiju na kojoj leže na cvjetnoj livadi
  • Nama se posebno svidjela njihova modna kombinacija za piknik pa smo potražile slične haljine u aktualnoj ponudi

Spisateljica i producentica Jelena Veljača i poduzetnica Iva Radić postale su proteklih godina vrlo bliske prijateljice, a posljednjih nekoliko tjedana su i cimerice. Naime, nakon što je razoran potres pogodio Zagreb, Jelena se nije osjećala ugodno u svom domu u centru te je s kćeri Lenom privremeno preselila u dom svoje prijateljice Ive.

Možda vas zanima Haljine do 200 kuna koje ćemo jedva čekati obući ovo ljeto Rubrika Moda Moda

A kako bi pokazala koliko joj je na tome zahvalna, Jelena je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju u čijem je opisu stajalo sljedeće: "Kad s nekim prođeš najteži dio ove korona priče... kad te primi u dom nakon potresa... kad ti čuva dijete, tajne, dušu od ludila i srce od puknuća... kad zna sve o tebi i ti sve o njoj i onda kad s tobom legne na tratinčice na rođendan jer se s njom smiješ dodirivati i smijati i voljeti jer smo mi, sada i službeno, #diokućanstva. zauvijek".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

39 na 3.9 metara

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Možda vas zanima Stigle su nove kolekcije špagerica - ženstvenije su nego ikad, a jedna boja je totalni hit! Rubrika Moda Moda

Lepršave proljetne haljine

Jelena je jučer proslavila svoj 39. rođendan, a sukladno mjerama održavanja socijalne distance, održala je malu proslavu u prirodi koja je oduševila njezine pratitelje. Naime, prijateljice su priredile rođendanski piknik, a posebnu pažnju plijenile su njihove romantične proljetne haljine. Dok se Jelena odlučila na zelenu točkastu haljinu, Iva je odjenula midi plavu haljinu cvjetnog uzorka. Njihov modni odabir potaknuo nas je da zavirimo u aktualnu ponudu i potražimo slične modele koje bismo i same rado odjenule za piknik ili šetnju s najboljom prijateljicom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (249,90 kuna) Zara (299,90 kuna), Stradivarius (199,90)

Osim cvjetnih, izdvojile smo i točkaste haljine dužine do koljena. Ono što im je zajedničko jest kolorit budući da smo odabrale one u zelenim i plavim nijansama.  Izgledaju kao da su stvorene za opuštene proljetne dane, a tako ih je jednostavno  kombinirati uz različitu obuću i modne dodatke. Koja je tvoj favorit?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (69,90 kuna), Mohito (229,00 kuna), Stradivarius (119,90 kuna)

Photo: Instagam

Komentari 0