Life&style

Ovo su stvari koje ti smije reći jedino tvoja najbolja prijateljica, slažeš li se?

  • Naša najbolja prijateljica ima neke privilegije – zar ne?
  • Kod nas se osjeća kao kod kuće, poslužuje se u hladnjaku, možda čak ima i ključ od našeg stana…
  • Naravno, i zna sve o nama – a postoje i neke stvari nam koje jedino BFF smije izreći 

Vrlo blisko i usko prijateljstvo – kakvo imamo s najboljom prijateljicom – doista je nešto posebno. Međusobna povezanost potiče međusobnu iskrenost i povjerenje. Zbog toga postoje sasvim određene stvari koje možemo očekivati od naše najbolje frendice, te stvari koje nam jedino ona smije reći…

1. Nazovem te za par minuta, baš sam na toaletu.

Iskreno, tko ne uzima sa sobom mobitel na WC? A kad baš u tom trenutku nazove najbolja prijateljica, naravno da ćemo se javiti. Moramo još reći da ćemo je nazvati nazad. Naime, što ako treba nešto hitno? Onda smo dostupne u bilo koje vrijeme. Čak i dok sjedimo na zahodskoj školjki. 

via GIPHY

2. Prijavila sam nas obje za jedan event! 

Kakva joj je opet ludost pala na pamet? Nadamo se da nije polumaraton ili karaoke. Naravno da ćemo je podržati i da ćemo otići – jer kako ostaviti BFF na cjedilu?! 

Možda vas zanima Ovo je 11 savršenih tetovaža za najbolje prijateljice - i kad niste jedna pored druge Rubrika Life&style Life&style

3. To ti jednostavno ne stoji

Upravo ste u šopingu i zajedno isprobavate 20 komada odjeće u velikoj kabini. Iskreno mišljenje prijateljice jako nam je važno – osobito u ovom slučaju. Naime, njenom mišljenju možemo vjerovati i znamo da ako nam nešto ne odgovara – to će nam i reći. Ako nam ne odgovaraju hlače, nećemo ih kupiti i nećemo se kasnije živcirati. Najviše nas veseli kad nam se i jednoj i drugoj svidi neki komad odjeće pa kupimo jedan i poslije ga možemo dijeliti! 

via GIPHY

4. Ne da mi se danas, možemo li to prebaciti za sutra? 

Umorna si i nemaš volje nešto raditi? Nema problema – tvoja prijateljica to razumije! To možemo otvoreno reći svojoj prijateljici – ona će to razumjeti. U nekim slučajevima će nas nagovoriti da odemo na neki tulum. Znamo da je često zanimljivije i bolje nego što smo mislile. Međutim, kad nam se doista ne da, otkažemo. Naravno – sve to vrijedi i obrnuto! 

Možda vas zanima Žene pričaju o najgorim izdajama koje su doživjele od prijateljice Rubrika Život Život

5. Ništa 

Često se nađemo kod mene ili nje da jednostavno budemo malo zajedno. Subota s najboljom prijateljicom na kauču uz neki cool film nešto je što rado radimo. Tada je sasvim OK to da ne moramo stalno pričati te jednostavno šutimo. Čak i ako nemamo ništa za reći, osjećamo se dobro – jer imamo nekoga uz sebe. Sigurno ćete imati pokoji komentar uz neku zabavnu scenu iz filma koja vas je podsjetila na neki stvarni događaj. 

via GIPHY

Volimo našu najbolju prijateljicu sa svim njenim prednostima i manama – i nevjerojatno smo sretne da je imamo u našem životu! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0