Life&style

Ovo je 11 savršenih tetovaža za najbolje prijateljice - i kad niste jedna pored druge

  • Što je bolje od tetovaže? Pa, matching tetovaža s tvojom najboljom prijateljicom!
  • Osim što će obilježiti vaše prijateljstvo, pomoću njih ćete osjećati povezanost i kad niste jedna pored druge
  • Od klasičnih ruža i leptira do preslatkih mini sladoleda i avokada, izvukli smo za tebe super tetovaže koje bi vam mogle poslužiti kao inspiracija

One 'BFF' ogrlice i narukvice koje ste tvoja najbolja prijateljica i ti nosile u srednjoj školi su slatke, ali ako želite podići prijateljstvo na novu razinu razmislite o zajedničkim tetovažama. Naravno, jednom kad se naš život vrati u normalu. To će biti prilika da budete jedna uz drugu i u nekim novim teškim trenucima, kad nećete moći biti jedna pokraj druge. Obzirom da su tetovaže za cijeli život, trebalo bi dobro razmisliti s čime želite ukrasiti svoja tijela, a mi smo vam taj izbor odlučili olakšati. 

Decentne tetovaže na prstima su uvijek dobra ideja. Osim što će ukrasiti vaše dlanove, bit će vam toplo oko srca svaki put kad vam pogled padne na prste. Jedan od vječnih klasika su preslatke ružice koje već čekaju da se nađu i na vašem tijelu.

 | Autor: Instagram/@jodiestattoos Instagram/@jodiestattoos

Možda vas zanima Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

Ukoliko želite matching tetovaže učiniti još osobnijima, možete dodati neki zanimljivi citat s kojim se poistovjećujete. Za nivo više, citat može bude ispisan vašim rukopisom. Ima li ičeg boljeg?  | Autor: Instagram/@vivotattoo Instagram/@vivotattoo Pri smišljanju tetovaže, slobodno pustite mašti na volju. Matching tetovaže ne moraju biti potpuno identične niti na istom mjestu. Dovoljno je da vi znate o čemu se radi i da ih veže neka simbolika. Nama se ova kombinacija osobito sviđa!

 | Autor: Instagram/@danslavalisedecharlotte Instagram/@danslavalisedecharlotte

Možda vas zanima Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

Osim ruku i dlanova, jednako je privlačno oslikati i gležnjeve. Ako ti i tvoja najbolja prijateljica ne živite u istom mjestu, s ovakvim ćete citatom biti zajedno i kad niste. Daleko od očiju, ali ne i od srca!  | Autor: Instagram/@pashacarmen Instagram/@pashacarmen

Klasična linija otkucaja srca poprima novu dimenziju kad mu se na kraju pridruži i preslatki simbol srca. Mi bismo ga istetovirale na zapešću, ali vjerujemo da će super izgledati gdje god da se nalazi.

 | Autor: Instagram/@wicked13tattoos Instagram/@wicked13tattoos

Ako ste ti i tvoja najbolja prijateljica ljubiteljice avokada, evo jedne prikladne tetovaže! U boji ili crno-bijeli - nama su s ovim malim srcima totalno neodoljivi!

 | Autor:

Slonovi donose sreću, a jesi li znala da stvaraju čvrsta prijateljstva kao i ljudi? Znajući tu činjenicu, ova nam se tetovaža još više sviđa i mislimo da bi na divan način simbolizirala vaše dugogodišnje prijateljstvo.

 | Autor: Instagram/@zaya Instagram/@zaya Osim klasičnih ruža postoji još cijeli cvjetnjak koji se može pronaći na vašim tijelima. Ovaj akvarel dalija nam se čini kao odličan izbor za konkretniju tetovažu. Unijet će razigranost i veselje i u najdepresivniji dan.  | Autor: Instagram/@bryan.gee Instagram/@bryan.gee

S ovakvom tetovažom nikad nećeš zaboraviti gdje ti najbolja prijateljica živi. Šalu na stranu, naš je prijedlog da istetovirate koordinate nekog mjesta koje ima posebno značenje u vašem prijateljstvu. Što kažete?

 | Autor: Instagram/@mattjacksontattoos Instagram/@mattjacksontattoos

Možda vas zanima Kakva fora! Postoji privremena tetovaža s mirisom parfema i moguće ju je naručiti i u Hrvatskoj Rubrika Beauty Beauty

Volite sladoled, a i jedna drugu? Zašto ne biste istetovirale slatke male sladolede koji će vas spajati u vašoj ljubavi prema ovoj hladnoj poslastici? Mi smo za!

 | Autor: Instagram/@tatsbybatts Instagram/@tatsbybatts

Tetovaže leptira neće tako skoro otići u mirovinu, a nije ni čudno jer tko bi odolio tim prekrasnim letećim stvorenjima? Još ako su u boji i u kombinaciji s tvojom najboljom prijateljicom - pun pogodak!

 | Autor: Instagram/@theivyarts Instagram/@theivyarts

Photo: Instagram/@danslavalisedecharlotte

Komentari 0