Beauty

Kakva fora! Postoji privremena tetovaža s mirisom parfema i moguće ju je naručiti i u Hrvatskoj

  • Parfem tetovaža ujedinjuje body art, kozmetičke proizvode i parfeme
  • Senzualan miris i zanimljivi motivi na tijelu koji traju cijeli dan zvuče kao idealna kombinacija
  • Dostupan je u crnoj i bijeloj boji i to po cijeni od oko 350 kuna

Zavodljiv miris teško se može zamisliti, a još teže nacrtati. Ipak, odsad je to moguće jer u prodaji je neobičan vizualni parfem, prvi svoje vrste! Riječ je o mirisnoj tinti koju na koži možemo pretvoriti u tetovažu i od parfema stvoriti vidljiv i kreativan detalj. Ova genijalna ideja dolazi iz male izraelske tvrtke Amkiri koja je za ovu inovaciju već osvojila brojne nagrade.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Naime, parfem dolazi u obliku samostalnog kista pa omiljene motive možemo nacrtati same. Osim toga, dolazi u dvije boje, crnoj i bijeloj.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Njegova je cijena 50 dolara, odnosno oko 350 kuna. Ipak, ako baš nemaš hrabrosti eksperimentirati s tetovažama, postoji još jedna opcija. U toj ponudi, koja je oko 70 kuna skuplja, nalazi se parfem u obliku kista koji se umače u posudicu s mirisnom titnom i šablona s već pripremljenim motivima pomoću kojih možeš napraviti spektakularne tetovaže. Dok je samostalni kist namijenjen preciznijoj izradi, u ovoj je kombinaciji on malo gušći kako bi se mogao brže i lakše nanijeti preko šablone.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Miris je opisan kao senzualan, s tonovima đumbira, cedra i mošusa pa je idealan za romantične duše.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Tetovaža se na koži zadržava 12 sati, a tinta je i vodootporna. U sebi ne sadrži alergene ni alkohol i u potpunosti je veganska.  Narudžbe u Hrvatsku su moguće, a ako se pretplatiš na njihov newsletter, moguće je dobiti dodatnih 15% popusta na prvu narudžbu! Mi jedva čekamo isprobati ovu neobičnu kombinaciju!

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0