Life&style

Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre

  • Među ljubiteljima tetovaža vrlo je popularan trend tzv. sibling tetovaža
  • Sestre povezanost iskazuju crtežima djevojčica, a popularni su i motivi srca, sidra, ptica...
  • A što vrijedi za sestre, vrijedi i za frendice - možda vam se svidi neka ideja

Razlozi zbog kojih ljudi biraju tetovaže potpuno su različiti, a mogu proizlaziti iz emocije, vlastite povijesti, osobnih umjetničkih preferenca ili pomodnosti. Od emocionalne tetovaže anđela do očaravajuće tetovaže leptira, tu je nešto za svakoga. Također je vrlo posebna  tzv. sibling tatoo, odnosno sestrinska tetovaža. Braća i sestre svoju povezanost iskazuju ispisivanjem vlastitih imena, inicijala ili likova djevojčica i dječaka. Naravno, vrlo dobri prijatelji, koju su poput braće i sestara, mogu se također odlučiti za ovakve tetovaže. Ovakav oblik tetovaža sve je popularniji, a mi ti donosimo nekoliko ideja koje možeš realizirati sa svojom sestrom. A neke su dobar motiv i za tetovaže dviju prijateljica.

Možda vas zanima Zaboravljeni tattoo motiv se vratio u novom ruhu: pogledaj najslađe tetovaže sidra i nauči njihovo značenje Rubrika Life&style Life&style

1. Sestrice

Najpopularniji motiv sestrinskih tetovaža su likovi djevojčica od kojih svaka nosi po jednu. Kada su spojene one tvore cijelu sliku. Nama su naprosto preslatke!

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

2. Starija i mlađa sestra

Među sestrama su popularne i vrlo jednostavne tetovaže na kojima je ispisana jednostavna distinkcija koja je mlađa, a koja starija sestra. Možeš ih upotpunit datumom rođenja ili nekim od motiva s nastavka liste.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

3. Cvijet

Za sestre se često kaže da su poput dva cvijeta iz istog vrta, tako slične, a tako različite istovremeno. Upravo zbog toga je cvijeće jedan od čestih motiva sestrinskih tetovaža. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

4. Srce

Srce je simbol ljubavi. Osim za sestrinske, prigodno je i za partnerske tetovaže. Hoće li ono biti u boji, geometrijski stilizirano ili ukrašeno cvijećem ovisi isključivo o tebi!

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

5. Ptice

Sestre su baš kao ptice iz istog jata. Čak i ako su udaljene kilometrima one uvijek nađu put jedna do druge. Baš poput sestara čija je veza neraskidiva.  | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

6. Sidro

Motiv sidra kao simbola sigurnosti i zaštite čini nekadašnji motiv moreplovaca idealnim za sestrinske tetovaže. Sestre su jedna drugoj često prava potpora  u životu te baš poput sidra prava zaštita u oluji.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    haha