Moda

5 Zarinih sandala koje su na prvu ružne, ali ipak ćemo ih nositi ovog ljeta

  • Nimalo elegantne sportske sandale namijenjene trekingu ili gacanju po morskom plićaku postale su općeprihvaćeni modni dodatak
  • Dapače, čak i hot komad koji su prošlo ljeto nosile modne influencerice
  • Zara je odmah izbacila svoju verziju - ukrašenu plišem, štrasom, perlicama

Sandale kakve su nekad ljeti nosili samo oni koji su se upuštali u ozbiljnije hodačke poduhvate, poput onih brenda Teva, s kožnim remenima koji čvrsto drže nogu i potplata koji se ne kliže sve više postaju modni mainstream. Jednako kao i one "šlapaste" natikače kakve bi očekivala da na plažu odjene kakva baka. Tako su prošle godine, na primjer svjetske modne influencerice stvarno poludjele za sandalama tog tipa brenda Arizona Love. Pa smo sandale u kojima možeš gacati po plićaku, nimalo elegantne, gledali na Instagram profilima u kombinacijama s haljinama, suknjama i blejzerima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡Benirras Beach 🧡

A post shared by Florrie Thomas (@florriet) on

Prigrlila ih je i visoka moda poput Chanela, a uvijek u toku, u taj je vlak uskočila i Zara, s vlastitom verzijom sportskih sandala. Naravno s malim zaokretom, da bude zanimljivije. "Tatine natikače" tako je odjenula u fini baršun - ne, više ne smiješ s njima u more, ali možeš u večernju šetnju. U čast velikoj popularnosti kaubojki ove zime, drugima je dodala kaubojske detalje, poput graviranih kopči.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Sive baršunaste natikače (699,90kn); Natikače kaubojskog stila (449,90kn); Crvene baršunaste natikače (699,90kn)

Možda vas zanima Stigle su nove kolekcije špagerica - ženstvenije su nego ikad, a jedna boja je totalni hit! Rubrika Moda Moda

Robusne "gumenjače" za vodu dobile su crne perlice, a sportske sandale sad su ukrašene svjetlucavim štrasom. Ovi križanci na prvu nisu neka ljepota, ali opet... Kad vidiš kako se mogu kombinirati s dugom cvjetnom haljinom, na primjer, ili hlačama lepršavih nogavica, čovjek razmisli još jednom. Ipak, nekima je mana stvarno visoka cijena.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Sandale sa sjajnim ukrasima (449,90kn); Sportske sandale s perlicama (229,90kn); Bijele sandale s debelim potplatom (449,90kn)

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

 

Photo: PR/Znanje

Komentari 0