Moda

Stigle su nove kolekcije špagerica - ženstvenije su nego ikad, a jedna boja je totalni hit!

  • U web-shopove su stigle nove kolekcije špagerica
  • Izbor je golem - od ravnih  do onih s visokom potpeticom, od sasvim jednostavnih do ukrašenih, na vezivanje i kopčanje...
  • Jedna boja ove godine dominira na espadrilama

Niske, visoke, na vezivanje, sasvim jednostavne ili one s detaljima - špagerice su obuća u koju, čim se ukažu topli dani, jedva čekamo uletjeti. Nije čudo jer, tko ne voli lak korak u obući koja je tako ugodna i diše, a u posljednje vrijeme je i tako fashion?! 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ove sezone kolekcije odišu jednostavnom ženstvenošću, riječ je o elegantnijim, manje robusnim formama nego prije, bez puno detalja, a ne možeš pogriješiti odabereš li niske ili visoke. 

 

Niski đon

Nema sumnje da je niski đon ljeti udobniji od visokih potpetica, a nama se posebno sviđaju modeli u bojama pijeska koji kao da prizivaju ljeto. Iako niski potplat može asocirati na sportsku ili casual kombinaciju, zamisli samo plisiranu suknju i T-shirt uparene s espadrilama, ili fine hlače uz neki zgodan top i vidjet ćeš kako sjajno ovaj model obuće može izgledati i u elegantnijim kombinacijama. 

 | Autor:  Zara, 179, 90 kn; Stradivarius, 199,90 kn

 

Pastelne roza nijanse

Ove sezone nježnoroza, pa čak i proljavoroza, na espadrilama su totalni hit. Ta boja daje dozu ženstvenosti nešto robusnijim modelima, a i jako se jednostavno kombinira uz mnoštvo drugih boja. CCC modelu dolje na slici dodano je još malo zaigranosti sa zanimljivim uzorkom koji podsjeća na jednobojni animal, a Reserved kožnate espadrile jako podsjećaju na mokasine što ih čini nosivijim za još više prilika. 

 | Autor: CCC, Jenny Fairy, 139 kn; Reserved; 299,90 kn

 

Na vezivanje

Vezice oko nogu izgledaju fantastično, pogotovo na lijepo preplanule noge ljeti i kraće modele haljina ili hlača koje će istaknuti ovaj detalj koji tako volimo.     | Autor:

Reserved, 199,90 kn; Stradivaruis, 229,90 kn

 

Možda vas zanima Ove sportske hlače postale su modni hit - izdvojile smo najljepše od 80 do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Jednostavnost s malim zaokretom

 

Jednostavnost nam je, uz udobnost, prva asocijacija na ovaj model obuće, no volimo dizajnerske igre i kad na jednostavne modele dodaju zanimljiv detalj koji im da stilski zaokret. Utisnut logo ili model izrađen od čipke? I jedno i drugo izgleda sjajno!

 | Autor: CCC, DeeZee, 159 kn, Karla, Fabi, 1490 kn

 

Visoki potplat

Ako je vruće, to ne znači da moramo hodati samo u niskim natikačama, zar ne? A za žene koje vole povišenu petu, izbora špagerica ove sezone neće manjkati.

 | Autor: UGG, 899 kn; Zara, 299,90 kn

 

 | Autor:

Možda vas zanima Štikle, sandale s kristalima, špagerice, tenisice - što ti se najviše sviđa iz kolekcije JLo? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0