Moda

Imaš li ih? Postoji 5 vrsta cipela koje odgovaraju baš svakoj modnoj kombinaciji

  • Žene i cipele... to je ljubav koja traje oduvijek
  • Teško nam se odlučiti za samo jedan najdraži model jer se uvijek pojavi novi koji zauzme to mjesto 
  • No postoji nekoliko klasičnih modela koji mogu izvući svaku kombinaciju

Jesi li ikad zamišljala kako bi bilo lijepo imati ormar prepun cipela svih vrsta i nikad više ne brinuti koji cipele ti najviše odgovaraju uz koju odjevnu kombinaciju? Ipak, ne moraš bankrotirati niti skupljati gomilu stvari -  postoji 5 modela cipela koje idu baš na sve.

Možda vas zanima Ženstveno i udobno: 6 proljetnih kombinacija s bijelim tenisicama Rubrika Moda Moda

 

Balerinke

Balerinke obično nisu sinonim za najljepšu i najudobniju obuću, ali je jedan od najboljih izbora kad težimo eleganciji. Zbog svog ravnog i tankog potplata mnogim ženama nisu udobne, a nerijetko su one krivac za žuljeve duž naših stopala (pogotovo ljeti). Unatoč njihovim manama vrlo se lako kombiniraju na sve stajlinge i odgovaraju svakoj kombinaciji za koju se odlučiš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)


Bijele  tenisice

Iako je donedavno možda postojalo mišljenje da je pametnije kupiti tenisice neke druge (ne)boje jer će se bijeli model prije zaprljati, posljednjih godina je to postalo nevažno, a bijele tenisice su se našle visoko na ljestvici najpopularnije obuće. Ovaj izbor obuće je idealan za žene koje vole casual kombinacije, a one koje obožavaju nositi cipele na petu neće pobjeći od ovog modela koji izgleda vrlo efektno i uz haljine i elegantnije stajlinge. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

 

 

Možda vas zanima Ovaj model tenisica vrlo je tražen: plavokosa prolaznica ih je dobro iskombinirala Rubrika Moda Moda

Sandale s tankim remenčićem

Tanki remenčić oko zgloba je onaj detalj koji sandalu, a samim time i tvoju nogu, čini elegantnijom. Ne možemo se odlučiti izgledaju li nam bolje u kombinaciji s hlačama ili haljinom i suknjom. Vrlo lako se daju uklopiti u dnevni kao i u večernji stajling,  ačk ni zimi se ne moraš odreći ovih ljepotica već ih je dovoljno kombinirati uz deblju čarapu ili najlonku. Ovaj način nošenja je u posljednje vrijeme vrlo popularan, pa ne moraš čekati toplije vrijeme kako bi nosila svoju omiljenu obuću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

 

Cipela s blok petom

Ovisno o godišnjem dobu, bilo da se radi o sandali, salonki ili čizmama, blok peta je uvijek dobar izbor. Posebno je dobar i pametan izbor ako se radi o prigodama u kojima ćeš morati dulje stajati jer ćeš zbog njezine stabilnosti moći duže izdržati na nogama. Osim toga stvara i manji pad pa će stopalo staviti u prirodniji položaj. Posljednjih sezona upravo je ovakva peta hit, pa je samim time i ponuda bogata i šarolika i ne sumnjamo da ćeš pronaći model koji će ti izvrsno odgovarati.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

 

Klasične salonke

Crne ili bež salonke su pravi pogodak. Osim što su udobne, nepogrešiv su izbor kad ti treba nota elegancije u bilo kojem stajlingu. Njihov idealan opis bi bio jednostavnost i sofisticiranost jer svako stopalo učine takvim. Ovaj model obuće nikad ne izlazi iz mode i super je pomoć kad si neodlučna oko izbora obuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

 

Možda vas zanima Jedan uzorak preplavio je cipele i torbe ove sezone - i izgleda stvarno super Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0