Moda

Ženstveno i udobno: 6 proljetnih kombinacija s bijelim tenisicama

  • Vremena kad su se tenisice nosile isključivo za sport odavno su prošla
  • Danas su tenisice – a osobito bijele – obavezan dio svake ženske garderobe
  • Pokazat ćemo ti šest fenomenalnih outfita uz koje će bijele tenisice idealno pristajati

Tenisice uglavnom povezujemo sa sportskim i opuštenim izgledom – međutim, udobne tenisice mogu biti puno više! U kombinaciji s različitim komadima odjeće – poput trendovskog odijela, suknje ili u kombinaciji s animal printom, bijele tenisice će brzo postati elegantan modni komad.

Odabrale smo za tebe 6 outfit-ideja koje savršeno naglašavaju bijele tenisice…

1. Kombinacija bijelih tenisica i svijetlih tonova

Crne ili tamne cipele stvaraju u kombinaciji s outfitom u svijetlim tonovima lijepi kontrast, ali i s bijelim tenisicama izgleda genijalno. Recimo, pogledaj kako Alexa Chung super kombinira bijelo odijelo s tenisicama, a za nešto svakodnevniji izgled, igraj se sa svijetlim nijansama boja te različitim materijalima. Na primjer, isprobaj bijele tenisice u kombinaciji s bijelim trapericama te puloverom krem boje.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Ovo su najpopularnije tenisice za proljeće: Kako ih kombinirati za posao, večernji izlazak, uz haljinu ili u ležernom stilu Rubrika Moda Moda

2. Moćna kombinacija: bijele tenisice uz kombinezon

Kombinezon možeš nositi cijele godine pa je uvijek vrijedan investicije! U zimi s puloverom i rol kragnom, a u proljeće s traper jaknom ili s majicom kratkih rukava ispod: ni jedne cipele ne idu bolje uz taj modni izgled od sjajnih bijelih tenisica.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

3. Bijele tenisice uz maksi haljinu ili suknju

U tople dane obožavamo nositi maksi haljine i suknje. U kombinaciji s ležernim tenisicama djeluju trostruko više cool te daju cijelom izgledu sportski karakter.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

Inače: maksi haljine i suknje mogu se nositi i na hladnijim temperaturama. Na primjer, preko haljine jednostavno odjeni topli pleteni pulover, a ispod haljine uske kožne tajice – i gotovo!



Možda vas zanima Jakne, hlače, suknje, haljine... Omiljeni materijal vladat će i u proljeće, pronašli smo divne komade Rubrika Moda Moda
 

4. Jednobojni izgled s bijelim tenisicama

Ništa ne podcrtava toliko jednobojni izgled poput cool tenisica. Svejedno je li crna, bijela, zelena ili plava: jednobojna odjeća uvijek izgleda sjajno s omiljenim bijelim tenisicama.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

5. Bijele tenisice u kombinaciji sa životinjskim uzorkom

Životinjski uzorak svevremenski je – a ovo proljeće pogotovo se nose suknje s aninmal printom. Ako joj dodaš još super tenisice – izgled je potpun.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

6. Bijele tenisice – casual uz suknju

Svejedno je li midi ili mini: bijele tenisice uz suknju jednostavno su uvijek dobar izbor. Daju izgledu sportski karakter, odgovaraju svakoj kombinaciji boja te su još i superudobne!

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.    

 


 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0