Stars

Jednostavno, voli ih... Sofia Vergara ne izlazi iz cipela koje su omražene modnim kritičarima

  • Slavna glumica Sofia Vergara velika je ljubiteljica cipela na visoke potpetice - posebice one s izraženom platformom
  • Dok dio modnih kritičara 'platformke' smatra neukusnima, 47-godišnja glumica ih rado nosi, od  trgovine pa sve do crvenog tepiha
  • Glumica je priznala kako toliko voli nositi visoke potpetice da se mora truditi kako bi izbjegla tu napast i  povremeno obula nešto s ravnom petom

Glumica Sofia Vergara nakon jedanaest uspješnih sezona oprostila se s likom Glorije Pritchett koji je utjelovila u popularnom serijalu 'Moderna obitelj'. Premda je snimanju došao kraj, to za ovu Kolumbijku nije označavalo i kraj pojavljivanju na malim ekranima budući da je dobila priliku okušati se kao sutkinja u popularnom showu 'America's Got Talent'. U novu je ulogu uletjela iznenada, nakon što je zbog trzavica s produkcijom otkazana daljnja suradnja glumici i donedavnoj članici žirija, Gabrielle Union. Uz Sofiju, u žiriju popularnog talent showa ponovno se, uz Howieja Mandela i Simona Cowell, našla i manekenka Heidi Klum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nd day of @agt auditions !!🍾🍾🎉🎉

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Možda vas zanima Neke ćeš mrziti, neke obožavati, ali ovih 5 modela cipela će vladati proljećem Rubrika Moda Moda

Cipele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Sofia je putem društvenih mreža priznala kako jedva čeka uskočiti u nove cipele i okušati se u ovoj novoj ulozi. A sudeći prema fotografijama nastalima neposredno prije odlaska na audicije, glumica je doslovno uskočila u nove cipele. Naime, mnogima su pažnju privukle njezine crne retro natikače s otvorenim prstima koje krasi peta od 14 centimetara. Riječ je o modelu cipela "Dalida" iz nove kolekcije luksuznog brenda Amina Muaddi, čija cijena doseže nešto više od 5.000 kuna.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Modni dodatak iz osamdesetih koji smo obožavali pa zamrzili se vraća u trendove Rubrika Moda Moda

Njezin dugogodišnji favorit

Dok se modni kritičari, kao i dio ljubiteljica mode zgražava od cipele na platformu 47-godišnja glumica in naprosto obožava. Vrlo su rijetke fotografije na kojima nosi tenisice, a čak i ako se odluči na njih potrudit će se izabrati one sa skrivenom petom. "Da budem iskrena, za mene nije trud obuti cipele na visoku petu, za mene je trud ne obuti ih." - otkrila je jednom prilikom.

Glumica se ne obazire na komentare koji ovaj model cipela smatra 'jeftinima' i namijenjenima plesačicama u striptiz klubovima. Također, nebrojeno puta su joj upućene i opaske kako joj nošenje visokih potpetica može naštetiti zdravlju i uzrokovati probleme s kralježnicom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Otkrivamo ti tri hit boje kose za proljeće. Sofia Vergara već nosi jednu i super joj je Rubrika Beauty Beauty

Od dućana do crvenog tepiha

Sofia se ne daje smesti, a fotografije svjedoče kako u svojoj kolekciji ima iznimno velik broj cipela na platformu koje rado nosi u dnevnim i noćnim izdanjima. Glumica je u nekoliko navrata istaknula kako vjeruje da je upravo dobar par cipela s potpeticom ključan faktor koji bilo koju modnu kombinaciju može transformirati iz dnevne u noćnu varijantu. Glumica se u njima nerijetko pojavi i na crvenom tepihu, a priznala je i kako se one posebno sviđaju njezinom suprugu Joeu Manganiellu. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima 6 navika koje ponavljaš prije spavanja, a koje uništavaju tvoju kosu tijekom noći Rubrika Beauty Beauty

Ne izlazi iz omiljenih cipela

Dok dio slavnih dama, poput Victorije Beckham i Kim Kardashian, otvoreno priznanje kako visoke potpetice nosi kako bi se doimale više, kod 1,7 m visoke Sofije to nužno nije isti slučaj. Ona naprosto uživa u nošenju visokih potpetica, a u svojoj velikoj kolekciji ipak ima miljenice. Riječ je o sandalama od baršuna poznatog brenda Saint Laurent, modelu 'Tribute', koji je javnosti prvi puta predstavila još 2018. godine. Glumica ih obožava kombinirati uz traperice, posebno one vlastitog brenda te jednostavne majice. Mi moramo priznati da nas je oduševila svojom sposobnošću hoda u visokim potpeticama - to je zasigurno talent koji bi mogla pokazati na natjecanju koje žirira.

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.     

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0