Stars

Tko je ova mila djevojka? Bučna i seksepilna glumica na početku karijere

  • Jedna od najbolje plaćenih TV glumica Sofia Vergara proslavila se kao Gloria u Modernoj obitelji. Uloga se dobrim dijelom oslanja na njezin život u Kolumbiji
  • Da sa 17 nastupi u Pepsi reklami, Sofia je tražila dopuštenje učitelja u katoličkoj školi
  • Studij stomatologije je Sofia napustila pred sam kraj, da se posveti karijeri modela i glumice
Možda vas zanima 4 male stvari koje će tvoj stan ove jeseni učiniti najugodnijim mjestom na svijetu Rubrika Life&style Life&style

Kolumbijsko-američka glumica Sofía Margarita Vergara Vergara, kako joj je puno ime, danas je jedna od najbolje plaćenih televizijskih glumica (točnije, godina 2012., 2013., i 2016. se doista mogla pohvalaiti najvećom zaradom na TV-u) i jedna je od onih koje najviše zarađuju globalno. Naravno, slavu i uspjeh donijela joj je uloga Glorije Delgado-Pritchett u ABC-jevoj humorističnoj seriji Moderna obitelj u kojoj ju gledamo i danas. Pogledaj još njezinih slika iz mladosti, na nekima je prepoznatljiva, na nekima nije, a neki stajlinzi su urnebesni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Bogota 1992😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Bez većih uspjeha

Do Moderne obitelji nije imala većih glumačkih podviga; krajem 1990. bila je suvoditeljica TV showa na jednoj mreži koja emitira na španjolskom pa glumila u filmovima Chasing Papi i pojavila se u Four Brothers, Tyler Perry's Meet the Browns i Madea Goes to Jail. Nikad čuli, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tbt CarnavaldeBarranquilla💃🏻🎉🌺 #CountryClub #The 80’s😄😄

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Život u Kolumbiji

Kao što znamo iz Moderne obitelji, scenaristi su se oslonili na taj detalj iz Sofijina života - rođena je kao Kolumbijka, u gradu Barranquilla, u katoličkoj obitelji. I ona ima sina kojeg je rodila vrlo mlada i odgojila bez oca. Mama Margarita je kućanica, tata Julio rančer i stočar, a Sofija je imala čak petoro braće i sestara. Koji su je, uz ostatak obitelji zvali Toti - to joj je bio nadimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Miami💖💖 #the90’s

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Otkrivena je na plaži

Vergara je kao mladu djevojku otkrio jedan fotograf dok je šetala plažom u Kolumbiji i uskoro je počela dobivati ponude za modeling i nastupe na televiziji. Dvojila je oko snimanja prve reklame za televiziju dok joj njezini učitelji iz katoličke škole nisu dali odobrenje da to učini. Sofia mje tako sa 17 godina pojavila u reklami za Pepsi koja se prikazivala u Latinskoj Americi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt The 90’s Miami beach Fl🌴🌴🌴😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Brat ubijen u otmici

Zanimljivo je što je Vergara studirala stomatologiju, no faks je napustila dva semestra prije kraja, da se posveti karijeri modela i okuša se u show businessu. zbog toga se preselila u Miami, ostavivši nemirnu Kolumbiju gdje je njezin brat Rafael 1998. godine ubijen u pokušaju da ga otmu iza sebe. Ostalo sve je (TV) povijest. I dobro je učinila. Čini se da bučnu, temperamentnu, urnebesno smiješnu Gloriju, seksepilnu Jayevu suprugu i prezaštitnički nastrojenu Mannyjevu mamu nitko ne bi tako dobro glumio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 21st @starringrico !!!!🎉🎉🎉❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Photo: InstagramITena Šnajder

Komentari 0