Moda

Ove dvije prolaznice odjenule su traperice koje su novi, vrući trend

  • Već se neko vrijeme šuška o ovom vrućem trendu, a potvrđuje ga i sve više djevojaka i žena u - vrećastim trapericama
  • Dvije prolaznice su ih lijepo iskombinirale, a mi donosimo malu abecedu baggy jeansa
  • Što su točno vrećaste traperice, s kojim ih komadima kombinirati te dobre komade iz trgovina

Već se nekoliko mjeseci naslućuje da su vrećaste traperice trenutačno najveći jeans trend. Ove dvije djevojke su ih odjenule i pokazale kako ih se može lijepo kombinirati. Struk je na vrećastim trapericama uvijek visok i naglašen, a one su ga dodatno istaknule remenom. Gornji dio odjeće je jednostavan kako i treba biti i umetnut u hlače - bravo! Jedna je izabrala usku crnu majicu, a druga vrlo trendy kožnatu košulju. Crni kaput i tenisice su zaokružili priču, mada se veselimo još toplijem vremenu kad ćemo vrećaste traperice moći odjenuti na kratke jakne i još više istaknuti njihove prednosti: ženstven struk te kako lijepo stoje na stražnjici.

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Nove trendove nije uvijek lako prihvatiti, posebno kad je riječ o trapericama gdje mnogo nas ima najdraži model - onaj koji nam najbolje pristaje. Tako smo se pomalo zgražali i nad skinny trapericama, a pogledaj kako su postale popularne i koliko godina su opstale kao jedan od najtraženijih modela! Nekako se čini da će tako biti i s njihovom suprotnosti, ovim vrećastim modelom.

anketa | Autor: miss7 miss7

Što su vrećaste traperice?

Vrećaste traperice bile su izuzetnio popularne 90-ih, a onda su nakon nekoliko godina pale u zaborav. No trend se počeo vraćati prošle godine i sad je sasvim sigurno da će ovo, kad govorimo o trapericama, biti najuzbudljiviji model ove godine. Savršen za one kojima su skinny traperice dosadile ili ne odgovaraju njihovoj figuri. Baggy jeans oblikom su zapravo prevelike boyfriend traperice, ali šire u bokovima, na guzi, sa širim nogavicama, no uske u struku.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Lijevo: Stradivarius (229,90kn); Desno: Zara (199,90kn)

Kako ih nositi?

Pa, kako na donjem dijelu tijela imamo više volumena, komadi na gornjem dijelu trebaju biti jednostavni i ne preširoki. Ako nosiš deblji džemper neka bude kratak i uguran ili napola uguran u hlače. Isto vrijedi i za bluze, košulje, majice. Ove široke traperice često su kraćih nogavica (ili ih možeš podvrnuti) pa lijepo izgledaju na niske čizme i gležnjače, ali i tenisice i sandale s remenčićima.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Lijevo: Stradivarius (199,90kn); Desno: Zara (199,90kn)

Sad kad su došle u modu, ima ih u svim varijantama, od potpuno izblijedjelih do tamnoplavih, crnih i onih u bojama, smeđih, zelenih, a naravno da smu u Zari primjetili i ljubičaste i tamnocrvene. Nose se i razderane, s kraćim i duljim nogavicama, a posebno zanimljiv detalj je struk. Uzak i naglašen ostavlja dizajnerima mnogo mogućnosti da se poigraju pa postoje razna rješenja: s preklopima, dvostruka kopčanja, na gumu...

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Photo: Pixsell/Owen Humphreys
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dizdar

    Fuj pa nedaj Boze da to zensko nosi. Dizajnera treba u centru grada odmah vjesati. Nikad nista gadnije nisam vidjeo.