Moda

Je li moguće da ćemo iduće godine najviše nositi baš ovaj model traperica?

  • Ima toliko puno različitih modela traperica da nam se zavrti u glavi kad krenemo u kupnju
  • Ipak, jedan povratnički trend iz pretpovijesti sve je jači, ove traperice teško je ignorirati
  • Baggy ili vrećaste traperice (za razliku od starih "mrkva" hlača) danas se nose sa stilom

Svakom se zavrti u glavi kad uđe u trgovinu i stigne do dijela s trapericama - toliko je različitih modela. Možda nam je tako lakše odabrati one koje dobro pristaju našem obliku tijela, ali utoliko je teže traženje, biranje, isprobavanje. A trebala bi postojati i neka knjižica s uputstvima da se lakše snađemo u različitim krojevima i nazivima: mom jeans, boyfriend, skinny, na trapez, poderane bootcut, visokog struka...

Možda vas zanima Ove 4 haljine su sve što trebaš u svom ormaru da zablistaš u svakoj prilici Rubrika Moda Moda

Bilo kako bilo, ove se jeseni jedan model počeo izdvajati, imaju ga praktički svi jaki brendovi poput Zare i Manga i to u sve većem i većem dijelu asortimana. Riječ je o baggy odnosno vrećastim trapericama. Možda podsjeća na noćnu moru iz 80-ih, "mrkva" hlače, široke gore, s faldicom ispod struka i uske na gležnjevima (da, ima i upravo takvih baggy traperica), ali sve su danas puno više stajliš. Široke, vrećaste, nevjerojatno udobne danas se nose i u drugim varijantama - širokih nogavica i dolje, skraćene, sa zanimljivim pojasom. Evo kakve smo pronašli u trgovinama, a i nekoliko prijedloga s čime ih kombinirati.

Klasične plave

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Mango 249,90kn; Zara 229,90kn, Bershka 299,90kn; Zara 199,90kn

Vrećaste traperice isfurati se mogu na vrlo ženstven način. Nosi ih, primjerice, na visoke pete, prozirnu bluzu i blejzer koji prati liniju tijela. Drugi prijedlog: gležnjače, oversized pulover i teddy kaput. "muška" varijanta: uz mušku košulju, kožni remen i oksfordice ili tenisice.

Crne su hot!

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara 229,90kn; Bershka 229,90kn; Bershka 199,90kn; Mango 249,90kn

Isprobaj, sve varijante super izgledaju, a prema tome koliko ih ima u trgovinama, čini se da će baggy traperice biti najpopularniji model iduće godine. Veliki plus im je što se mogu isfurati na vrlo fora načine, nikad nisu "samo obične traperice" i stvarno su vrlo udobne.

Možda vas zanima Jesi li ikada morala birati između karijere i obitelji? Evo što o tome misle ove žene Rubrika Life&style Life&style

Malo boje, možda?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Bershka 169,90; Mango 249,90kn; Bershka 149,90; Stradivarius 199,90kn

Photo: Pr/Mango

Komentari 0