Moda

Ove sportske hlače postale su modni hit - izdvojile smo najljepše od 80 do 150 kuna

  • Sportske hlače, znane i kao donji dio trenirke, nenadano su se premetnule u najtraženiji modni komad ovog proljeća
  • Ako si u potrazi za novim modelima za tebe smo istaknule one iz aktualne ponude u cjenovnom rangu od 80 do 150 kuna
  • A da sportske hlače mogu biti ženstveni modni komad pokazuju nam dostupni modeli u ružičastoj boji

Modni eksperti, poznati dizajneri i slavni brendovi imali su sasvim druge vizije kako bi trebala izgledati modna scena u proljeće 2020. godine, no zasigurno nisu očekivali da će se kao hit komad ovog razdoblja premetnuti sportske hlače. Budući da zbog održavanja socijale distance više vremena provodimo kod kuće to znači da prednost u odabiru odjevnih predmeta dajemo udobnosti i praktičnosti. Ako si u potrazi za novim modelima, zavirile smo u aktualnu ponudu te izdvojile one čije se cijena kreće od 80 do 150 kuna.

 

Možda vas zanima Ovaj će odjevni komad biti najveći hit sljedećih dana - sigurno već ne izlaziš iz njega Rubrika Moda Moda

1. Crne

S crnim sportskim hlačama teško je pogriješiti, a ono što je najbolje jest da dobro prekrivaju slučajne mrlje. Dolaze u različitim krojevima, a posebno su praktične one koje sa strane imaju ušivene ili aplicirane džepove.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Stradivarius (119,90 kuna), Cropp (119,90 kuna)

2. Sive

Donji dio trenirke u sivoj boji posljednjih je godina dobio kultni status, a posebno je atraktivan tzv. jogger stil hlača koji se sužava prema nogavicama. No, osim za trčanje ove su hlače jednako udobne i za gledanje televizije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Cropp (99,00 kuna), Bershka (99,90 kuna), C&A (oko 98 kuna)

Možda vas zanima Ovo istraživanje naljutilo je žene: kaže s koliko godina više ne bi trebale nositi traperice! Rubrika Moda Moda

3. Zelene

Tamnozeleni model sportskih hlača idealan je za ljubiteljice tzv. military stila, a ujedno je i sjajan zaokret ako želiš odmak od uobičajenih sivih i crnih modela. Na tebi je samo da odlučiš hoćeš li radije nosit jednobojne modele ili sportske verzije vojničkih uniformi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (119,90 kuna),  House (109,00 kuna),Cropp (79,90 kuna)

4. Ružičaste

Ma tko kaže da sportske hlače ne mogu biti ženstvene? Ove ružičaste sjajan su primjer toga. Pastelni kolorit idealan je za proljetno razdoblje te unosi notu vedrine u kućne odjevne kombinacije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (99,90 kuna), House (149,00 kuna), Reserved (139,90 kuna)

Možda vas zanima Utječe li doista nošenje uskih traperica na razvoj celulita? Znanost ima odgovor Rubrika Moda Moda

5. Dio kompleta

Dok pojedine sportske hlače dolaze samostalno, druge su dio kompleta. No, posljednjih sezona sportski kompleti su se prometnuli u atraktivne modne komade koji su preplavili društvene mreže te pokazali kako su trenirke neizostavni dio ulične mode.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: donji dio trenirke Pull&Bear (99,90 kuna), donji dio trenirke Zara (149,90 kuna), donji dio trenirke Bershka (149,90 kuna)

Photo: Bershka

Komentari 0