Moda

Ove su tenisice najveći proljetni hit, a nose ih i brojne prolaznice

  • Nose ih Meghan Markle i Emma Watson, svjetske bloggerice, a sve masovnije i žene u Hrvatskoj
  • Tenisice francuskog brenda Veja lako je kombinirati i s haljinama, suknjama, odijelima, ne samo hlačama
  • Pronašli smo i osam vrlo privlačnih modela. Možda te inspiriraju...

Kad su glumica Emma Watson i Meghan Markle odjenule tenisice ekološki osvještenog francuskog brenda Veja, bilo je jasno da će to postati tenisice o kojima se priča. I koje se masovno nose, naravno. Klasične bijele tenisice, ali s upečatljivim "V" logom napravljene su od recikliranih plastičnih boca i prirodne gume nisu postale popularne preko noći. Emma Watson nosila ih je još 2016. no prošle su još dobre dvije godine dok nisu počele stjecati više poklonika. No kad se stvar zakotrljala... Kao i drugi popularni brendovi poput Vansa i Conversa postat će tenisice koje se nose kad želiš spojiti udobnost i stil. Minimalističkog dizajna, "vejice" idu dobro i uz haljine, suknje, odijela, ne samo uz traperice.

Možda vas zanima Ženstveno i udobno: 6 proljetnih kombinacija s bijelim tenisicama Rubrika Moda Moda

Kad se kožni model V-10 pojavio na Net-a-Porteru 2017. već je prvog tjedna postao globalno drugi po redu najprodavaniji komad, odmah nakon Guccijevog T-shirta. Sad su posvuda. Rekli bismo da ne možete prošetati gradom, a da ne vidite barem četiri, pet žena u njima, ali više se ne šeće gradom. Tako su i snimke ovih prolaznica koje nose Veja tenisice u Splitu i Zagrebu snimljene još prije karantene, dok su ulice subotom bile pune... Svejedno, tenisice su uvijek popularan proljetni komad i ne odustajemo od pisanja o njima!

Ovako se nose u Zagrebu i Splitu

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

A ovako ih nose svjetske bloggerice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Les beiges 🥜

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Možda vas zanima Ove 4 haljine najradije nosimo u kombinaciji se tenisicama - i izvrsno se slažu skupa Rubrika Moda Moda

Naš izbor s weba

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: 825kn; 910kn; 910kn; 695 kn

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva nadesno: 999kn; 1130kn; 999kn; 1040kn

 

Photo: Instagram@rachlynnrogers

Komentari 0