Moda

Ove 4 haljine najradije nosimo u kombinaciji se tenisicama - i izvrsno se slažu skupa

  • Haljina je u svakoj prigodi i u svako godišnje doba pravi odabir!
  • Kombinacija je mnogo pa odabir nije lak…
  • Međutim, ova četiri modela haljina najradije kombiniramo s tenisicama – pogledaj zašto

Udobno, a opet stajliš? To obećava duet haljine i tenisica. Četiri lijepa modela haljina mogu se jednostavno predivno kombinirati sa sportskim i ležernim tenisicama…

1. Pletena haljina + bijele tenisice

Volimo meku i toplu pletenu haljinu u ovim hladnijim prijelaznim mjesecima do proljeća. Ovaj look daje nam osjećaj kao da nismo izišle iz pidžame, a pomažu i detalji poput rol kragne. Pletene haljine najbolje je kombinirati s klasičnim bijelim tenisicama.

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Bluza-haljina + dad sneaker

Ako želimo izgledati poslovno, onda je bluza-haljina s kragnom te na gumbe idealno rješenje. Takvi modeli su lagani, svevremenski i mogu se integrirati u svakodnevicu. U hladnijim danima možeš preko nje nositi topli pulover. Uz tu haljinu najbolje odgovaraju takozvane dad sneaker tenisice s golemim đonom.

 | Autor: Pinterest Pinterest

3. Haljina s bretelama + visoke tenisice

Visoke tenisice savršeno se uklapaju uz haljinu s bretelama. Ova romantična djevojačka haljina traži ženstveni ekvivalent. Visoke tenisice u odgovarajućoj boji pravi su izbor.

 | Autor: Pinterest Pinterest

4. Haljina na naramenice + šarene tenisice

Elegantna haljina na naramenice – uglavnom od sjajnog materijala – najviše će oduševiti promatrače u kombinaciji sa šarenim tenisicama veselih boja. Ženstven kroj daje haljini večernji-touch. Šarene tenisice su za ovu after-work-haljinu sjajan pratitelj i za vrijeme radnog vremena.

 | Autor: Pinterest Pinterest


Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0