Moda

Haljina i tenisice su modna kombinacija sezone - pronašli smo najljepše modele u trgovinama

  • Uz sunčano vrijeme idealno pristaje modna kombinacija haljine i tenisica, a street style prodavaonice more su inspiracije
  • Haljina je komad koji možemo naći u svakom ženskom ormaru
  • Za dan uvijek biramo ženstveno i udobno, a to su haljina dugih rukava i trendy tenisice

Neupitno, haljina je jedan od najomiljenijih komada u svakom ženskom ormaru. A ne volite li cvijeće i ine uzorke, već ćete izabrati svoj neutralni favorit u bež, crnoj ili sivoj. Bez obzira ne sezonu i trendove koji nam sa svakom sezonom stižu, dodat ćemo joj tople grilonke ili seksi prozirne najloke koje su ove sezone ultimativni hit.

Možda vas zanima 3 jesenske boje koje nikad, ali baš nikad neće izaći iz mode Rubrika Moda Moda

Gore ćemo se zaogrnuti finim toplim pletivom ili poput prave rokerice izabrati robusnu kožnatu motorističku jaknu. Ovisi o preferencijama i stilu, varijacija je zaista mnogo.

 | Autor:

1. Bershka 249,90 kn; 2. H&M 299,90 kn; 3. H&M 529,90 kn; 4. ZARA 299,90 kn

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressing neutrals for fall #streetstyle

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Nakon vrućeg ljeta teško se prebacujemo u tople komade, osobito ako je vani toplo kao što je to ovih dana. I dalje malo navijamo za ovakvo vrijeme jer tko ne voli gole noge, haljinice i tenisice za pravu dnevnu kombinaciju?! Posao, kava s prijateljicama, spoj, izlazak u kino ili prirodu - neka svaki dan bude dobitna kombinacija s haljinom i tenisicama. 

Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, jesenska haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije dnevne kombinacije.

 | Autor:

1. Reserved 349,90 kn; 2. Bershka 199,90 kn; 3. Puntino 990 kn; 4. H&M 259,90 kn; 5. ZARA 179,90 kn

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

Zato kažemo: idealna jesenska kombinacija su fina lagana haljina dugih rukava i trendi glomazne tenisice. 

Photo: None

Komentari 0