Moda

3 jesenske boje koje nikad, ali baš nikad neće izaći iz mode

  • Od tamno smeđe do krem bijele, nose se sve nijanse smeđe, no tri se posebno izdvajaju
  • Neke možeš nositi u total looku, a neke je sjajno međusobno kombinirati
  • Nijansa koja je navjeći hit ove godine je karamel smeđa

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odjećom prirodnih, zemljanih tonova koji osim što su vrlo jesenski i klasični, ove su godine i posebno popularni. Dokaz: nose se u all-over looku odnosno od glave do pete, bilo da kombiniraš nekoliko nijansi iste boje ili sve u jednom tonu. No, ako ti je to previše, i samo jedan jedini komad u ključnoj boji može izgledati sjajno. Od tamno smeđe do krem bijele, nose se sve nijanse smeđe, no tri određene posebno se izdvajaju... A posebno nas zabavlja što ih možemo nazvati po našim omiljenim slatkim užicima!

Možda vas zanima Pozor! Donosimo ti 5 odličnih savjeta uz koje će ti svaki kraj tjedna biti savršen Rubrika Life&style Life&style

Čokolada

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mjesece, a ove je godine dosta zastupljena u kolekcijama. Najdraža nam je na džemperima i vunenim kaputima, no najuzbudljiviji komad sezome su tamnosmeđe kožne hlače. No, jednako su privlačne i kožne haljine ili kožni kaput u toj boji. Savjet: odjeneš li tako "jak" odnosno upečatljiv komad ostatak stajlinga mora biti diskretniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᵃᶰᶻᵉᶤᵍᵉ Vor oder im Studio? 🙃 @taff Heute mal Schokii 🍫🍫🍫

A post shared by Rebecca Mir (@rebeccamir) on

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Kaput (H&M 510kn); gležnjače (H&M 260kn); kožne hlače (H&M premium, 1700kn); suknja (Zara 399,90kn)

Karamela

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele vrlo popularne. Osim što je moderna i elegantna ova je boja istovremeno bezvremenska i klasična. Zato, ako ga već nemaš, možda je ova zima pravi trenutak da investiraš u klasični camel-coat odnosno kaput u boji devine dlake.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Kašmirski džemper (H&M premium 680kn); čizme (Zara 1199,90kn); kaput (H&M 860kn); torba (Zara 179,90kn)

Vanilija

Ako više voliš svijetlije tonove ili pak tražiš boju koju je lako kombinirati, voljet ćeš svijetle bež tonove. Ova je boja stvarno svestrana i laka za stiliziranje. Super izgleda i kada kombiniraš isključivo bež tonove, od glave do pete. Zapravo mogućnost pogreške ni ne postoji. Svi svijetlo bež tonovi se slažu, a sajni su i u kombinacijama s drugim smeđim bojama gdje odmah look čine "lakšim".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetpie MFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Džemper (H&M 145kn);  plisirana suknja (Zara 199,90kn); mokasinke (H&M 292kn); (H&M kratki kaput (H&M 860kn)

Photo: Instagram@ivanaparadzikovic

Komentari 0