Moda

Tenisice na popustu koje ćeš poželjeti u svojoj kolekciji - odmah!

  • U posljednjih nekoliko godina tenisice ne uživaju samo status najudobnijeg para obuće, nego i savršenog modnog dodatka u svakoj prilici
  • Zahvaljujući fantastičnom spoju udobnosti i atraktivnog dizajna apsolutno dominiraju u modnom svijetu 
  • Donosimo trendi modele koje možeš pronaći na popustu

Modni favorit i ovog su ljeta tenisice! Posljednjih nekoliko godina prošle su kroz mnoge transformacije, a upravo ih je to stavilo na tron kad je riječ o obući. Od sportskih i ležernih situacija pa sve do svečanih i elegantnih događanja, tenisice su se nametnule kao neizostavan modni dodatak. Zahvaljujući iznimnoj popularnosti, modni brendovi kreirali su raznovrsne modele za svaku prigodu. Uz to su ih materijalima prilagodili gotovo svim vremenskim uvjetima, što ih čini obućom poželjnom doslovno u svakoj prilici. 

Fantastičan spoj udobnosti i atraktivnog dizajna osigurava im sve veću traženost iz sezone u sezonu. Još jedna u nizu prednosti ove vrste obuće svakako je lakoća kombiniranja s drugim IT trendovima koji vladaju modnim svijetom. Na njih uvijek možemo računati da će izgledati jednako dobro u svakoj modnoj kombinaciji i da će staviti točku na "i" čak i najjednostavnijem outfitu. Bilo da radije biraš jednostavne bijele tenisice bilo da preferiraš upečatljive modele, ovaj modni detalj napravit će razliku u svakom tvom outfitu i dati mu onu posebnu dozu šarma. 

 | Autor: INSTAGRAM @cheraleelyle INSTAGRAM @cheraleelyle

Svevremenski klasik

Bijele su tenisice dobar stari klasik kojeg se nikako ne želimo odreći. Već dugi godinama nose titulu najpoželjnijeg para obuće, a njihova dominacija nastavit će se i ovog ljeta. One 'ne pitaju' za stil jer jednako savršeno pristaju uz poslovne, ležerne i elegantne outfite. Zbog toga ih se ne možemo zasititi, pa ih samo nastavljamo nizati u svojoj kolekciji. Prednost je što ne izlaze iz mode bez obzira na model u kojem dolaze, što znači da ih ne moramo pospremiti kad nove kolekcije zamijene stare. Prema tome, bijele su tenisice itekako isplativa investicija, ali to ne znači da nas moraju stajati cijelo bogatstvo. U nastavku donosimo nekoliko trendi modela dostupnih u Arena Centru, koje možeš pronaći na Vikend+ popustima: 

S lijeva na desno: Puma Cali statement (ShoeBeDo) puna cijena 689,00 kn - snižena cijena 482,30 kn ; Skechers High street extremely sole-ful (Skechers) puna cijena 529,00 kn - snižena cijena 476,10 kn; adidas Continental 80 (Buzz) puna cijena 749,00 kn - snižena cijena 599,20 kn (sve dostupno u Arena Centru)

Upečatljiv dodatak

S bijelim tenisicama uvijek možemo igrati na sigurno, ali svoj stil s vremena na vrijeme trebamo malo i začiniti. To ćemo najlakše postići izborom upečatljivih modnih dodataka koji će osvježiti naš modni izričaj. Idealan polazišni komad svakako su tenisice - od popularnih "ugly" modela, koji pozornost privlače svojom veličinom i dizajnom, pa do onih osebujnih boja i dizajna. Kreiranje modnih kombinacija ponekad zna biti prilično iscrpljujuće, a kod ovih tenisica najviše volimo što ih uvijek možemo izvući kao asa iz rukava. S druge strane, mogu se kombinirati i s drugim popularnim trendovima uz malo hrabrosti i igre. Kako god okreneš, s njima si uvijek u win-win situaciji i nikako nećeš proći nezapaženo. 

S lijeva na desno: Liu-Jo Maxi Alexa (ShoeBeDo) puna cijena 1.159,00 kn - snižena cijena 927,20 kn; Skechers Sport D'lites (Skechers) puna cijena 599,00 kn - snižena cijena 539,10 kn; Vans Brux (ShoeBeDo) puna cijena 949,00 kn - snižena cijena 759,20 kn (sve dostupno u Arena Centru)

Sportski chic

Odgovor na potragu za savršenim modelima tenisica za ljeto krije se u kombinaciji svestranoga karaktera i udobnosti, zbog čega će jedan od ključnih modela biti i sportske tenisice. Iako ih oduvijek vežemo uz sportske kombinacije koje nosimo na casual druženja i rekreaciju, u zadnjih nekoliko sezona istaknule su se kao vrlo poželjan model obuće u svakodnevnim urbanim kombinacijama. Ovog ljeta nosi ih uz haljine, odijela i druge naizgled nespojive komade te svakom svom looku dodaj dozu udobnosti. Pravila stiliziranja nema, kao ni broja mogućih kreativnih kombinacija. Evo i naših favorita: 

S lijeva na desno: adidas Nite Jogger (Buzz) puna cijena 999,00 kn - snižena cijena 799,20 kn; Nike tenisice (Nike store) puna cijena 979,00 kn - snižena cijena 783,20 kn; adidas Haiwee (ShoeBeDo) puna cijena 699,00 kn - snižena cijena 559,20 kn (sve dostupno u Arena Centru

U Arena Centru vikend traje dulje. Svaki ponedjeljak uživaj u sigurnom i ugodnom shoppingu s popustima koje ostvaruješ plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama u odabranim prodavaonicama Arena Centra.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0