Moda

Savjet za dobar stajling: Ovih 5 proljetnih komada savršeni su za niske žene

  • Ovi odjevni predmeti nisu savršeni samo za proljeće, nego su osobito laskavi ženama sitnije građe
  • Ovog proljeća za tebe bi trebala postojati samo ljubav prema sebi
  • Pogledaj kojih 5 odjevnih komada osobito miliju stajling žena nižeg rasta  

Prihvaćanje svog tijela sa svim navodnim manama osobito je važno za samopouzdan stav i izgled. Iz tog smo razloga sastavili listu od pet trendovskih odjevnih komada koji posebno laskaju modnim ženama male veličine tijela (ali, naravno, može ih nositi i svaka žena!). Oni savršeno uokviruju male veličine i osiguravaju moderno proljeće.

7 odjevnih komada (i jedan modni dodatak) koji čine sjajnu osnovu proljetne garderobe

1. Hlače do gležnja

Naravno, kao žena manje tjelesne veličine možeš nositi i „zvonaste“ hlače širokih nogavica – međutim, modni stručnjaci češće preporučuju malim ženama hlače do gležnja. Svojim prozračnim krojem ne samo da se savršeno uklapaju u proljeće, nego varaju oko i daju ti nekoliko centimetara više.

Možda vas zanima Odjeća nas može itekako pomladiti: ne trebaš kupovati sve iznova nego samo naučiti jedan trik Rubrika Moda Moda

2. Crop top

...i pod tim ne mislimo na majice koje pokazuju trbuh, nego na gornje dijelove odjeće koji se ne spuštaju niže od pojasa. Ovaj kroj uravnotežuje odnos između gornjeg dijela tijela i nogu te nas vizualno rasteže. Savršeno ide uz traperice do struka ili midi suknju visokog kroja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Proljeće je pred vratima, a mi jedva čekamo nositi ovaj obožavani model suknji

3. Okomite pruge

Čak i ako nas bretonski „trakasti“ uzorak podsjeća na Pariz, radije bismo trebale nositi okomite pruge u proljeće. Žene nižeg rasta će od ovoga imati najviše koristi, jer duge pruge pomažu da izgledaš više. Što kažeš, na primjer, na cjelokupni prugasti izgled? Ili se možeš odlučiti za hlače s odijelom s ležernim smoking prugama sa strane, koje nude isti učinak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Možda vas zanima 5 stajlinga s pletenom haljinom: kako na različite načine stilizirati ovaj hit komad Rubrika Moda Moda

4. Remen za struk

Remen oko struka prilagođava svaki komad odjeće tvom tijelu. Naime, skreće pozornost na najuži dio tvog tijela. To osobito naglašava tvoje linije tijela i prilagođava tvojoj tjelesnoj veličini velike odjevne predmete. Vrlo lijepo: oversized sako s odgovarajućim remenom i crnim tajicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pia_mbd

5. Kombinezoni

Obavezno u proljeće i ljeto: kombinezoni. Ne samo da su super udobni i jednostavni za kombiniranje (hlače i gornji dio u jednom!), nego nam daju i savršeno proporcionalan izgled. Bilo uz cipele s visokom petom ili sportskim tenisicama - kombinezon je savršena odjeća za proljeće 2021. godine.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Pinterest

Komentari 0