Moda

Prolaznica je odjenula kratke hlačice i otkrila gole noge - kako ti se sviđa cijeli stajling?

  • Iza nas je topli vikend, a u Splitu je bio i vruć - barem su takve bile modne kombinacije na rivi
  • Ova je prolaznica svoj stajling, vidi se, složila vrlo pomno i kombinacija zaslužuje pohvale
  • Dodatne "poene" donose kratke hlačice i otkrivene noge - modni vjesnici proljeća

Čini ti se da je sunce još zubato? U Splitu definitivno više nije. Sunčani vikend na rivu je izmamio prolaznice u definitivno proljetnim kombinacijama, a takva je i ona ove plavokose dame. I nije bila jedina koja je orkrila noge; bilo je tamo i minica nošenih uz vrlo tanke čarape u boji kože pa čak i bez njih.

Ova hrabra prolaznica (hrabra jer ipak temperature nisu baš tako visoke) pomno je složila svoj stajling i nemamo mu što zamjeriti. Svi su komadi lijepi, a i dobro su kombinirani. Smeđi šorc s upadljivom dugmadi spojila je s romantičnom bijelom košuljom s okovratnikom koji čine veliki volani. Neutralan bež midi kaput s kapuljačom daje naslutiti da proljeće još nije skroz zagrijalo, a lijepo su uklapa u kombinaciju, kao i vrlo seksepilne cipele s tankom i visokom potpeticom. Modni dodaci su zanimljivi, posebno naušnice. Lijep je i pleteni kožni remen, a koloristički drukčij od cijelog stajlinga je torbica u boji trule višnje.

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Ako te pva prolaznica inspirirala, a i dosta ti je teške zimske odjeće koja ništa ne otkriva, u našim smo trgovinama pregledali aktualnu ponudu kratkih hlača koje dobro idu uz čarape, pulovere, blejzere i proljetne jakne. Sviđaju li ti se neke?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara (199,90kn); Mango (199,90kn), Mango (199,90kn)

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

 

Photo: Pixsell/Milan Sabić

Komentari 0