Moda

Modni trendovi: ove tri kombinacije boja biti će vrlo tražene ovo proljeće

  • Tražiš inspiraciju za outfit? Ove tri kombinacije boja sigurno će ti pomoći
  • Oraspoložit će te, a razveselit će te i spoznaja da će biti jako popularne u proljeće 2021. godine
  • Zato, jedva čekamo da tople dane da se "počastimo" bojama...

Svi uvijek čeznemo za nekim ohrabrenjem i svjetlinom nakon sumorne i mračne zime. Popularni vrhunski brendovi nude nam upravo to - s optimističnim, neočekivanim kombinacijama boja u svojim proljetnim/ljetnim kolekcijama za 2021. godinu. Spajanje boja, koje možda obično ne bi nosila zajedno, tajna je posebne proljetne modne estetike. Ovdje ćemo ti pokazati naše omiljene kombinacije za dobro raspoloženje.

Možda vas zanima 5 modnih trendova koji će biti važni 2021. godine, a imaš ih već u ormaru Rubrika Moda Moda

1. Limeta zelena i ružičasta

Ova jarko ružičasta nijansa već se etablirala u našim ormarima kao jedan od najvećih trendova boja u 2021. godini. Taj djevojački ton ostat će itekako prisutan ovog proljeća/ljeta, osobito u kombinaciji s limeta zelenom bojom. Obje svijetle boje osiguravaju veliku koncentraciju dobrog raspoloženja. 

2. Baby plava i bež

Ako više voliš suptilniju kombinaciju, možeš se odlučiti za nježnu baby plavu u kombinaciji s bež ili krem bojom. Ove dvije prigušene boje savršeno se međusobno usklađuju i osiguravaju elegantan izgled. Što kažeš, na primjer, na baby plavu jaknu i bež čizme?

3. Svijetlo ružičasta i crvena

Kod ove kombinacije ključno je sljedeće: suprotnosti se privlače. Kontrastne boje, koje su se nekad smatrale zabranjenim kombinacijama, novi su omiljeni par samouvjerenih modno osviještenih žena. Odvažne boje nisu za svakoga, ali kada se pravilno istaknu, mogu stvoriti uzbudljivo i privlačno kršenje stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Photo: Instagram@mariannavanleeuwen

Komentari 0