Moda

5 modnih trendova koji će biti važni 2021. godine, a imaš ih već u ormaru

  • Novogodišnja odluka mnogih glasi: nositi stvari koje smo nabavili prošle godine!
  • Zbog pandemije se u 2020. godini nismo imali prilike često lijepo oblačiti
  • Dizajneri su vjerojatno jednako tako razmišljali, jer mnogi ovogodišnji modni trendovi već se nalaze u našim ormarima

Kako bi bila u tijeku sa svim trendovima ove sezone, ne moraš nužno ići u shopping kupovati nove predmete, jer ovogodišnji must have zajamčeno je već u tvom ormaru.

Dakle, ove modne trendove već imaš kod kuće…

1. Mini torbe

Mini torbe ostat će vrhunski modni dodatak i 2021. godine. Prošle godine, nošene na ramenu kao što je uobičajeno za torbice, ove godine sele se i nešto niže. Torbice vezane oko struka sada definitivno upadaju u oči.

Možda vas zanima Dosta ti je trenirki? Pogledaj kakve će se haljine nositi 2021. godine. Nama su fantastične! Rubrika Moda Moda

2. Predimenzionirani sako

Ovaj komad odjeće nam je odani pratitelj dugi niz godina! Predimenzionirani sako možeš ponovno izvući iz ormara i obavezan je, osobito ljeti. Kad si odjevena u plemeniti jednobojni izgled te u nježnim tonovima, oversized sako izgleda lagano i lepršavo.

3. Bermude

Kratke hlače bile su klasičan i elegantan IT-komad 2020. godine. Mnoge modne marke imale su ih i u varijanti odijela - bermude + sako od istog materijala. Sada se predstavljaju u sportskoj verziji i dolaze u popularnom traperu. Uskim trapericama koje više ne nosimo možemo udahnuti novi život i brzo ih skratiti kako bismo si napravile bermude.

Možda vas zanima Ove cipele najviše će se nositi 2021., a mnogima se to baš i neće svidjeti Rubrika Moda Moda

4. Trenirka

Popularnost sportske odjeće se nastavlja! Ležerne kombinacije trenirki i džempera te trenirki i kaputa postale su jedan od najpopularnijih izgleda uličnog stila. Ova sezona je sve ili ništa, jer se trend lagano mijenja u još sportskiji. To znači sljedeće: sportski od glave do pete. Što je odjeća više chill i cool, to bolje.

4. Pleteni prsluk

Kontroverzni pleteni prsluk na scenu je stupio ove jeseni i također će biti popularan 2021. godine. Ove godine je takozvani „pulunder“ izrađen za ured i stiliziran u kombinaciji uzoraka. Ovdje je najvažnija sljedeće: kako bi izgled i dalje izgledao sofisticirano, ispod je neophodno nositi košulju neutralne boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABINA (@sabinamarkin)

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Pinterest

Komentari 0