Moda

7 odjevnih komada (i jedan modni dodatak) koji čine sjajnu osnovu proljetne garderobe

  • Trendovi dolaze i prolaze, no u ormaru uvijek valja imati nekoliko bazičnih komada
  • Ovoga puta izdvojile smo sedam odjevnih komada idealnih za proljeće pred nama
  • Na našem popisu našla se i torbica koja uspješno osvaja društvene mreže

Nerijetko te u člancima iz modne rubrike obavještavamo o aktualnim trendovima pa smo ti tako nedavno otkrile kako su pleteni prsluci apsolutni trend, kako se na velika vrata svijeta mode vratio karirani uzorak, a bolero dobio novu izazovnu inačicu.

Ipak, ovoga puta se nećemo dohvatiti novih strujanja u modnom svijetu već ćemo se posvetiti bazičnim komadima koji uspješno odolijevaju izmjenama trendova. Pred tobom je sedam odjevnih komada i jedan modni dodatak koji će činiti sjajnu osnovu proljetnih modnih kombinacija. PS: Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama.

1. Baloner

Elegancija i praktičnost u jednom! Ne samo da nas spašava u slučaju iznenadnih ljetnih pljuskova, već će njegova uglavnom neutralna paleta boja pristajati uz gotovo sve što već posjeduješ.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

2. Blejzer

Baš kao i baloner, blejzer je jedan od onih modnih komada koji zbog svoje praktičnosti rado uključujemo u našu proljetnu garderobu. Izuzetak nije ni ova godina, a sudeći prema aktualnim trendovima, karirani uzorak će dominirati ponudama high street brendova.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

3. Kardigan

Kardigan kao komad pletiva prvenstveno povezujemo sa zimskim mjesecima, no dobro znamo da nam može biti od velike koristi pri prevrtljivom proljetnom vremenu. Naš odabir su modeli izvedeni u pastelnim bojama!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Ova omiljena frizura Francuskinja vraća se na proljeće i uvijek je dobar izbor Rubrika Beauty Beauty

4. Traperice

Udobni krojevi vladat će i proljećem 2021. godine, posebno kada su modeli traperica u pitanju. Zaboravi na skinny jeans!
Najpopularnijim modelima traperica smatraju one širokih, opuštenih krojeva.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Ovih 10 bezvremenskih stvari sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru

5. Plisirana suknja

Iako se gotovo svaka suknja može argumentirati kao presudna za proljeće, nama su osobito neodoljive one plisirane. Posebno ako se odlučiš na jednu u pastelnoj nijansi.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Modni trendovi: ove tri kombinacije boja biti će vrlo tražene ovo proljeće Rubrika Moda Moda

6. Cvjetna haljina

Cvjetni uzorak u proljeće možda nije revolucionarna, ali nam je svakako draga ideja. Model i dužina haljine neka budu prilagođeni tvom stilu.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

7. Košara

Torbe nalik košarama postale su vjerodostojni identifikator proljeća. Društvene mreže uskoro će preplaviti fotografije dama koje u njima nose tulipane i svježe cvijeće, a zašto i ti ne bi bila jedna od njih?

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Četiri dizajnerske torbice u koje se najviše isplati investirati - mogle bi vrijediti dvostruko! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0