Moda

Pleteni prsluci su apsolutni trend! Donosimo 6 načina kako ih nositi i najbolji izbor iz trgovina

  • Praktičnost i uglađenost oduvijek je nešto čemu težimo kad govorimo o dnevnim kombinacijama, stoga ne čudi što su šarmantni prsluci jedan od najomiljenijih izbora
  • Ovaj trend je 'in' upravo zbog opuštene siluete i krojeva koji slobodno padaju, dajući bilo kojem stylingu dozu elegancije
  • Dakle, prsluci su odličan izbor kada želiš objediniti jednostavnost i stylish izgled, a u kombinaciji s neutralnim ili čak upadljivim ostatkom outfita, u svega nekoliko trenutaka kreirat ćeš jedinstvenu modnu priču

Prije godinu dana ne bismo pomislili da će se cjelokupna moda uskoro sažeti rečenicom "udobnost prije svega". Međutim, iako provodimo više vremena kod kuće nego igdje drugdje, novi su se trendovi ipak uspjeli istaknuti. Povratak 2011. godine, ponovni uspon remena, pa čak vesti i pulovera bez rukava vidjeli smo na brojnim Instagram feedovima poznatih influencerica. Kad smo već kod pletenih prsluka, svakako su jedan od komada koji se rado nose ove zime. No vuneni prsluci sad se nose na nove i zanimljive načine, na primjer s kožnim hlačama. Baš poput popularnog školskog trenda koji nas je uvjerio da plisirane suknje nosimo uz majice, i ova odjevna kombinacija nalazi se iznenada posvuda, moleći da je se što prije kopira.

1. Uglađeno i jednostavno

Najbolji dio ovog izgleda je taj što je dovoljno jednostavan za kombiniranje, ali u isto vrijeme dolazi kao nešto posebno i profinjeno. Džemper bez rukava stiliziran s kožnim hlačama i čizmicama bit će više nego dovoljan odabir za decentan i elegantan izgled. 

2. Prsluk s printom

Pronaći prsluk koji ima privlačnu boju ili print, umjesto neutralnog, jednostavan je način da svojoj odjeći dodaš zabavan ton i štih.

Možda vas zanima Ovih pet modela pulovera veliki su trend - i svaki bismo rado imale u svojim ormarima Rubrika Moda Moda

3. Klasično: preko košulje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Powered by embedinstagramfeed pt &

Ako svojoj kombinaciji prsluka i kožnih hlača želiš dodati dozu zavodljivosti, ali ne nametljivosti, savršen izbor je bijela košulja na kopčanje. Tenisice će ti tada pomoći da tvoja kombinacija ne izgleda previše formalno.

4. Može i na jednostavnu majicu

Budući da su prsluk i kožne hlače upečatljivi i dopadljivi predmeti - te apsolutan iskorak od svakodnevnih kombinacija poput traperica i trenirki - obična bijela majica uravnotežit će stvari i dati tvom ansamblu ležernu atmosferu.

5. Stiliziran s upečatljivim dodacima

U ovom slučaju više je više pa ako stvarno želite raskošan stil, nemojt se suzdržavati s dodacima. Nabaci hrabri šešir, originalne ogrlice i odlučit se za čizme na platformi.

Možda vas zanima 5 stajlinga s pletenom haljinom: kako na različite načine stilizirati ovaj hit komad Rubrika Moda Moda

6. Originalno i otkačeno

Ako nisi tip koji slijedi masu, pobrini se da se tvoja odjeća razlikuje, eksperimentirajući s veličinom i krojevima. Nosi pleteni prsluk u svom stilu, igrajući se s puf rukavima, izrezanim hlačama, teksturom, grafikama.

U nastavku ti nosimo izbor prsluka iz omiljenih high-street trgovina, Zare i Stradivariusa:

 | Autor: Zara Zara

S lijeva na desno: Zara (199,90 kuna), Zara (179,90 kuna), Zara (149,90 kuna)

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

S lijeva na desno: Stradivarius (119,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

 | Autor: Zara Zara

S lijeva na desno: Zara (199,90 kuna), Zara (199,90 kuna), Zara (199,90 kuna)

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna)

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0