Moda

Ovih sjajnih sedam modnih komada tako rado nosimo ove zime

  • U otkrivanju modnih trendova usmjereni smo budućnosti, no sada je vrijeme da se osvrnemo na sadašnjost
  • Tako smo ovoga puta na jedno mjesto obuhvatile sve modne komade koje trendseterice obožavaju nositi ove zime
  • Na našem popisu našlo se sedam odabranih, a uvjerene smo kako i ti već dio njih imaš u vlastitom ormaru

Zimsko razdoblje često nepravedno padne u drugi plan jer smo s dolaskom nove godine već skloni razmišljati o trendovima za nadolazeće godišnje doba. No, pravi je trenutak da se vratimo u sadašnjost i sagledamo koji su to aktualni trendovi u svijetu mode. Pred tobom je ovoga puta sedam odjevnih komada koje trendseterice obožavaju nositi ove zime. Jesu li neki od njih svoje mjesto pronašli i u tvom ormaru? Ako nisu možda te upravo naredni redci potaknu na odlazak u kupovinu.

Možda vas zanima Pomalo je iznenađenje, ali izgleda da će ovo biti trend boja za proljeće 2021. Rubrika Moda Moda

1. Poslovne hlače

Prošle godine udobnost se prometnula kao glavni kriterij pri odabiru hlača u kojima ćemo provoditi najviše vremena. Tako su uske traperice svoje mjesto ustupile opuštenim trenirkama. Ipak, sve više nas priželjkuje povratak 'normalnog' odijevanja, a kako kompromis koji sjajno spaja udobnost i poslovan izgled na modnu scenu su vraćene - hlače od odijela. Konkretnije, riječ je o modelima širih nogavica i naglašenog struka koji osiguravaju s dozu opuštene elegancije.

2. Ovratnici

Odjevni komadi s naglašenim ovratnikom ponovno su privukli pažnju ljubiteljica mode. Premda je riječ o detalju moramo priznati kako običnim predmetima poput jednostavnih bijelih majica i pulovera daje dozu otmjenosti. Slažeš li se?

Možda vas zanima Tajice nisu samo za sport: Evo uz kojih 5 komada iz ormara ih možeš kombinirati za top izgled Rubrika Moda Moda

3. Mini suknje

Posljednjih sezona vodeći high street brendovi su zazirali od kraćih suknji, popularno znane kao minice, no čini se kako ih  društvene mreže vraćaju u središte modnih zbivanja. Tome su uvelike pridonijele i inicijative koje naglašavaju kako su ženska tijela lijepa bez obzira na konfekcijski broj te da nema potrebe stidjeti nositi ono što ti se sviđa i u čemu se osjećaš ugodno.

4. Kardigani

Kardigan, džemper na kopčanje, posljednjih sezona nije samo komad pletiva koji nas asocira na naše bake i praktičan odjevni komad kojim se utoplimo u hladnim mjesecima. On je sada samostalan komad odjeće, istovremeno nježan, seksi i provokativan. Mi ga obožavamo!

5. Zip veste

Najjedostavniji komad na ovom popisu zasigurno su veste koje krasi tek patentni zatvarač. One trenutno doživljavaju pravu modnu renesansu, a našle su se i u novim kolekcijama istaknutih modnih dizajnera poput Isabel Marant i Victorije Beckham.

Možda vas zanima Bijeli pulover: naizgled dosadan komad koji daje dozu ženstvenosti svakoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

6. Kaputi

Riječ je o modelu ravnog kroja kaputa u kojem se linija naglašava uz pomoć remena oko struka. Kaputi koji su krojeni poput kućnih ogrtača (mantila) izvrsno pristaju ženama različite građe tijela i ubrajaju se u vrlo ženstvene odjevne komade.

7. Robusne čizme

Već i ptice na grani znaju da trendseterice ne izlaze iz robusnih čizama. Voljeli ih ili ne, upravo su se one premetnule u najtraženiji model zimskih cipela. Kako zima odmiče kraju tako će sve popularnija biti i njihova kraća inačica, odnosno sestrinski model. Riječ je o kožnim derby cipelama s naglašenim potplatom.

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0