Moda

Želiš dobro investirati u garderobu? Prema Victoriji Beckham trebat će ti ova 2 modela traperica

  • Victoria Beckham po mnogima je jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, ali i predvodnica trendova
  • Često nosi komade iz svojih kolekcija i sezonu unaprijed, a sada je pokazala dva odlična outfita s trapericama
  • Sasvim različiti modeli traperica mogli bi biti upravo ono u što se isplati investirati, a mi smo pronašli slične u high street dućanima

Modnim znalcima pokušaj predviđanja trendova ove godine moramo priznati, pomalo je otežan. Čini se kako nitko nije imao kristalnu kuglu koja je predvidjela globalnu pandemiju i činjenicu da ćemo više vremena promišljati o opuštenim kućnim kombinacijama nego o novom modelu traperica. No, u 'novomnormalnom' najistaknutiji predvoditelji trendova ipak ne spavaju, poput Victorije Beckham koja je ovih dana svojim pratiteljima ponudila dva odlična modela traperica. Kako poznata dizajnerica nerijetko nosi trendove iz svojih kolekcija barem jednu sezonu unaprijed, mnogi zaključuju kako bi baš ovakve traperice trebale imati na umu ako želimo dobro investirati u našu garderobu. 

Možda vas zanima 4 pogreške koje kod kupovine traperica rade mnoge žene - ali ti nemoj Rubrika Moda Moda

Traperice koje možda već imaš u ormaru

Dva modela traperica koje je izabrala Victoria zapravo se ne mogu više razlikovati. Na jednoj od svojih objava Victoria je nosi skinny traperice koje je iskombinirala s oversized pletenom dolčevitom te udobnim pletenim čarapama koje je navukla preko uskih nogavica. Za Victoriju Beckham koja se pridržava i restrikcija zbog pandemije koronavirusa ovo se pokazuje i kao odlična kombinacija za stylish rad od kuće

Možda vas zanima 5 modela čizama koje uvijek izgledaju fantastično s trapericama Rubrika Moda Moda

‘’Zagrijana sam i spremna za rad od doma’’, napisala je ispod fotografije koju je napravila njezina kćerka Harper Seven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warmed up and ready for a week of working from home 🤸🏻‍♀️ #VBPose Shot by #HarperSeven!

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Udobne elastične skinny traperice možda već imaš u ormaru, a ako ipak trebaš osvježiti garderobu novim komadima inspiraciju možeš potražiti u high street dućanima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara (229,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), H&M (oko 380,00 kuna)

Traperice u stilu devedesetih

I dok će ne baš pretjerani zaljubljenici u skinny traperice možda odobriti ovaj novi način njihovog kombiniranja, drugi outfit 46-godišnje Victorie uključuje traperice sa širokim nogavicama koje sežu sve do poda. Ovaj par traperica Victoria je kombinirala uz istu dolčevitu predimenzioniranim ovratnikom iz svoje kolekcije. Zanimljivo, trapezice su napravljene u patchwork stilu i mnogi smatraju kako će ovaj modni detalj biti upravo ono što će najveće trendsetterice tražiti sljedeće godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing our poppies with pride today! #RemembranceSunday @davidbeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Posljednji outfit jedna od najbolje odjevenih žedna na svijetu povodom obilježavanja Dana sjećanja odnosno Dana makova kojim se obilježava kraj Prvog svjetskog rata, a svoju vestu ukrasila je karakterističnim bedžem u obliku maka.   

Možda vas zanima Prepoznaješ li se? Ove misli ima većina žena dok kupuje traperice Rubrika Life&style Life&style

Ako želiš svojoj garderobi priključiti i traperice u stilu devedesetih, inspiriraj se modelima iz high street trgovina. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Zara (299,90 kuna), Stradivarius (229,90 kuna), Bershka (199,90 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0