Moda

Tajice nisu samo za sport: Evo uz kojih 5 komada iz ormara ih možeš kombinirati za top izgled

  • Tajice su jedan od onih popularnih modnih komada koji posljednjih godina uspješno odolijevaju promjenama svih modnih trendova
  • Premda ih svrstavamo u sportsku odjeću u krakom roku su se prometnule u izazovan odjevni predmet koji je jednako prigodan i za teretanu i posao
  • Naravno, sve ovisi kako ih kombiniraš s preostalim komadima iz tvog ormara. Mi zato imamo nekoliko sjajnih prijedloga kako izgledati trendi u tajicama
     

Po svemu sudeći tajice će još neko vrijeme ostati jedan od najtraženijih modnih komada. Ruku na srce, pomama za njima vlada posljednjih nekoliko sezona, a čini se da im slava neće tako skoro izblijedjeti. Naime, one su od standardnog dijela sportske opreme prerasle u trendi modni komad koji je svoje mjesto uspješno pronašao čak i na crvenom tepihu.

Na društvenim mrežama se možemo uvjeriti kako ih trendseterice ih sjajno kombiniraju kako u dnevnim, tako i večernjim varijantama, a sudeći prema viđenome rado ih nose u svim mjesecima bez obzira na vremenske uvjete. Također, dostupne su u različitim bojama, materijalima i uzorcima što uvelike pridonosi njihovoj popularnosti.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ovoga puta s tomom ćemo podijeliti savjete modnih stručnjaka u kojima otkrivaju uz koje to komade trebaš pridružiti tajicama kako bi se odmakla od klasičnog sportskog izgleda i stvorila onaj idealan dnevni 'look' primjeren za obavljanje različitih svakodnevnih obaveza.

Možda vas zanima Žene kombiniraju trenirke s naizgled nespojivim komadima, ali pogledaj kako to može super izgledati Rubrika Moda Moda

1. Blejzer

Jednobojni blejzer ili duži sportski sako dati će tajicama dozu željene sportske elegancije i kreirati jednostavan, ali sofisticiran izgled.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

2. Robusne čizme

Riječ je o modelu obuće koji trenutno dominira modnom scenom, a nedavno smo uvidjeli kako iz istog ne izlaze ni domaće tridesetice poput pjevačice Jelene Rozge i poduzetnice Izabel Kovačić. U kombinaciji s tajicama posebno će doći do izražaja!

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Ove cipele najviše će se nositi 2021., a mnogima se to baš i neće svidjeti Rubrika Moda Moda

3. Bijela košulja

Spojimo nespojivo! Upravo je to slučaj s kombiniranjem predimenzioniranih bijelih košulja i tajica. Malo tko bi rekao da ova dva klasična komada mogu funkcionirati zajedno, ali fotografije s društvenih mreža sugeriraju drugačije.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

4. Prsluk

Prsluci, posebno oni koji se oblače preko glave, jedan su od onih modnih komada iz bakinog ormara koji je doživio pravu malu renesansu i vratio se u središte modnih zbivanja. Modne Influencerice rado ih kombiniraju upravo s tajicama jer vjeruju kako je to osnova sjajnog 'casual' izgleda.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

5. Dugi kaput

Dugi kaput, robusne čizme i tajice dobitna su modna kombinacije ove zime! Sjajan spoj udobnosti i praktičnosti, zar ne?

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima 6 modnih komada koje slavne Francuskinje iznad 50 obavezno imaju u svom ormaru Rubrika Moda Moda

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Pinterest

Komentari 0