Moda

Ovo su bili najtraženiji modni komadi 2020. godine. Jesi li ih nabavila?

  • Malo tko bi početkom 2020. godine godine mogao povjerovati da će se casual stil premetnuti u vodeći modni trend
  • Pandemija koronavirusa uvelike je utjecala i na modnu industriju, no ona je ekspresno odgovorila zahtjevima tržišta
  • Udobnost je bila glavni ključ po kojem se vršio odbir, a među vladajuće komade: trenirke, tajice, pulovere i sportske majice uspjela su se ugurati samo ženska odijela

Prethodno smo te informirale o tome koje smo pojmove vezane uz ljepotu najčešće 'googlali' u ovoj godini, a otkrile smo ti i koja je to bila najtraženija frizura prema popularnom internetskom pretraživaču. Ovoga puta sveznajući Google podijelio je s nama podatke o tome koji su to odjevni komadi izazvali najveći interes u godini na izmaku.

Možda vas zanima Ovo je najveća pogreška koju ljudi rade kod vježbanja - pogledaj kako ćeš popraviti štetu Rubrika Life&style Life&style

Nimalo se nismo iznenadili kada samo na vrhu liste najtraženijih komada 2020. godine ugledali 'causal odjeću'. S obzirom na to da je iza nas godina rada od kuće s malo društvenih planova ovakvo stanje na tablici nije bio veliki šok. Modna industrija vrlo se brzo prilagodila zahtjevima tržišta pa su elegantni komadi prepustili mjesto onima koji se odlikuju udobnošću, a izazovne haljine i suknje pale su drugi plan pred ležernim hlačama i donjim dijelovima trenirki.

Možda vas zanima Tajne dobrog stila: Zahvaljujući ovim sitnicama, svaki dan možeš izgledati dotjerano Rubrika Moda Moda

Još jedan od najpopularnijih pojmova za pretraživanje u 2020. godini bio je "Covid modni trendovi" koji je naglo porastao u karanteni. Mnogi su željeli izgledati trendi i šik prema da su bili primorani ograničiti kretanje i društvene interakcije te im je bilo potrebno usmjerenje u pravom smjeru.

Jedino iznenađenje ove liste su ženska odijela. Iako smo se mi koji radimo od kuće mahom uvukli u tajice, prevelike majice i papuče, čini se da je nekima od nas ipak prilično nedostajalo odijevanje za posao i sa zebnjom iščekuju 2021. godinu nadajući se normalizaciji situacije i povratku na radna mjesta. Modni eksperti smatraju kako su poticaj ovom pretraživanju uvelike dale Melania Trump i Kate Middleton koje su ove godine u više navrata odlučile upravo na ovaj modni komad.

Možda vas zanima Lady Di je ostala ikona stila: 9 njezinih stajlinga koje modne influenecerice nose i danas Rubrika Moda Moda

Kada smo kod britanske kraljevske obitelji vala pripomenuti kako je Kate nije jedina članica čiji je modni stil izazvao interes svjetske javnosti. Neprežaljena princeza Diana ni 23 godine od svoje smrti ne prestaje fascinirati svojim, za ono vrijeme, revolucionarnim stilom, a rastućem zanimanju za ovu temu uvelike je pripomogla i četvrta sezona serije 'Kruna'.

Među damama čiji je stil ove godina izazvao najviše interesa našle su se pjevačice Jennifer Lopez, Billie Eilish i Lizzo. Ipak, prvo mjesto po pretraživanjima iznenađujuće je zauzela Noah Cyrus, sestra znatno poznatije pjevačice i 'zločeste djevojke' Miley Cyrus. Premda nam se iz sadašnje perspektive ovakav modni pregled godine čini sasvim logičnim, tko je zapravo mogao zamisliti na početku 2020. godine da će se situacija ovako razviti ?

Photo: Pinterest
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 ... prikaži još!