Moda

Ove čizme će biti posebno tražene 2021. godine - Kate Middleton ih rado nosi godinama

  • Modni stručnjaci najavili su kako će jahaće čizme biti apsolutni hit nadolazeće godine
  • Kate Middleton ovom je modelu vjerna već godinama, a sve češće ga viđamo i na društvenim mrežama
  • Zavirile smo u aktualnu ponudi i za tebe izdvojile najljepše primjerke ove obuće

Kada bismo morali jednom riječju opisati stil Kate Middleton, naš odgovor bio bi 'tradicionalan'. Za razliku od svoje šogorice Meghan Markle pa i prerano preminule svekrve princeze Diane, vojvotkinja od Cambridgea nije sklona modnim eskapadama te bira klasične komade koji odaju dojam sofisticiranog izgleda.

Daleko od toga da 38-godišnjakinja ne prati novosti u modnoj industriji, no ne robuje aktualnim trendovima već ih prilagođava vlastitom stilu, sljedeći pritom uvriježena pravila koja propisuje britanski dvor.

Možda vas zanima Tajne dobrog stila: Zahvaljujući ovim sitnicama, svaki dan možeš izgledati dotjerano Rubrika Moda Moda

Kate je tako pojedinim modnim komadima vjerna cijelo desetljeće, a jedan od njih ponovno se vraća u žižu modnog interesa. Riječ je o jahaćim čizmama, u pojedinim prodavaonicama navedenima i pod nazivom damske čizme, koje krase visoke sare i ravni potplat.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (449,00 kuna), S. Oliver, Mass (419,40 kuna), Stradivarius (379,90 kuna)

Naime, modni stručnjaci vjeruju kako će upravo ovaj model čizama biti najpopularniji u prvim mjesecima 2021. godine. Vjerujemo kako će ova vijest razveseliti i sve ljubiteljice klasičnih modela čizama koje se osim bezvremenskim izgledom mogu pohvaliti i zavidnom udobnošću.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Massimo Dutti (2.599,00 kuna), Bershka (399,90 kuna), Zara (799,90 kuna)

U aktualnoj ponudi već sada možeš pronaći puno modela jahaćih čizmama, a uz one ukrašene remenom, tu su i jednostavni modeli bez dodatnih uresa. O popularnosti ovog modela svjedoče i društvene mreže, a na njima objavljene fotografije prikazuju kako ih vodeće modne trendseterice rado nose kako u sportskim, tako i elegantnim dnevnim izdanjima.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Od Jennifer Aniston do Kendall Jenner: ovo je najpopularnija zimska jakna među slavnim damama Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagam

Komentari 0