Moda

Žene kombiniraju trenirke s naizgled nespojivim komadima, ali pogledaj kako to može super izgledati

  • Preko noći premotnule su se u jedan od najtraženijih modnih komada, a u njima više ne libe pozirati ni najveće svjetske zvijezde
  • Naravno govorimo o trenirkama, 'it' komadu 2020. godine koji ćemo po svemu sudeći rado nositi i narednih mjeseci
  • Društvene mreže sjajno su izvorište stilskih ideja, a ovoga puta otkrivamo ti kako ih sve možeš kombinirati. Mogla bi se iznenaditi

Trenirke su se iznenada prometnule u jedna od najtraženijih odjevnih komada u 2020. godini, a prema riječima stručnjaka ovaj trend će uspješno vladati i nadolazećom godinom. Premda svoje korijene vuku iz sportskih kolekcija, u posljednje vrijeme svjedočimo kako ovi komadi nisu rezervirani samo vježbanje ili odmaranje.

Štoviše, mnogima se postali neočekivana poslovna uniforma. Zaputili smo se na društvene mreže kako bismo pronašli inspiraciju za modne kombinacije čija je zvijezda upravo trenirka. U nastavku ti otkrivamo kako ih nose trendseterice i modne influencerice.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Ove čizme će biti posebno tražene 2021. godine - Kate Middleton ih rado nosi godinama Rubrika Moda Moda

1. Pripadajući set

Najjednostavniji način da postigneš željeni skladan izgled, makar bila samo u trenirci, jest onaj u kojem umjesto pojedinačnih komada odabireš jednoličan set. Od jednobojnih kombinacija do efektnih printova, izbor je uistinu raznovrstan te ih vrlo lako možeš prilagoditi svom modnom ukusu. Trendseterice ovakve komplete rado spajaju s većim komadima nakita i tako tvore kombinacije koje su doslovni prikaz termina sportska elegancija.

2. Blejzer

Nedavno smo ti otkrile kako to izgleda kada se domaće zvijezde priklone trendu nošenje kaputa i trenirki, no ovoga puta usmjeren smo na kombinaciju pripadajućih setova i blejzera. Dodavanje predimenzioniranog sakoa ili blejzera dat će tvojoj sportskoj kombinaciji dozu poslovne ozbiljnosti, a pritom ćeš uspješno zadržati željeni 'casual look'.

3. Robusne čizme

U ovom slučaju spajamo naizgled nespojivo! Pleteni komad poput pulovera ili dolčevite u ovom slučaju trebaš spojiti sa sportskim hlačama te masivnim čizmama čiji je dizajn inspiriran izgledom jednog od segmenata vojničke opreme.

Naravno, nećeš pogriješiti ni ako gležnjače upariš sa sportskim kompletom. Ako se odlučiš na ovu kombinaciju vodi računa da komadi budu koloristički usklađeni, budući da u suprotnom može vrlo lako ispasti nespretna kombinacija.

Možda vas zanima Ovo je najljepša zimska boja odjeće za žene iznad četrdesete Rubrika Moda Moda

4. Kardigan + bijele tenisice

Kardigan je jedan od modnih predmeta koji je posljednjih godina doživio pravu revoluciju te se iz odjevnog predmeta koji nalazimo u bakinom ormaru premetnuo u izazovni modni komad. Da i trenirke mogu biti seksi uspješno pokazuju outfiti koji kombiniraju kratke kardigane s megapopularnim bijelim tenisicama.

5. Obrat materijala

Posljednji prijedloga na našoj listi ponovno povezuje blejzere i sportske setove, no značajna razlika krije se u materijalu od kojeg su sastavljeni. Ovoga puta luksuzne materijale poput kašmira prenosimo na sportsku odjeću te ga kombiniramo uz strukirane komade gornje odjeće za van. Naravno, možeš ih spojiti i s atraktivnim topovima i bluzama koje su mahom rezervirane za elegantne odjevne kombinacije.

Možda vas zanima Tajne dobrog stila: Zahvaljujući ovim sitnicama, svaki dan možeš izgledati dotjerano Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pinterest

Komentari 0