Moda

Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge

  • Trenirke su prije bile rezervirane samo za sport i za po doma, a danas su jedan od najtraženijih odjevnih predmeta
  • Prema njima slažemo ostatak kombinacije, a nose se i na štikle, sakoe te uz mnoštvo nakita
  • U ovo hladnije vrijeme u kombinaciji s kaputom čine savršen outfit, a to znaju i poznate Hrvatice

Ova godina nam je donijela neke nove trendove za koje nismo mogli ni sanjati. Jedan od glavnih odjevnih komada postala je trenirka. Iako ju je većina posjedovala, ona je uvijek nekako bila rezervirana za sportske aktivnosti te za po kući, a tek tu i tamo bismo ju odjenuli za vikend izlet i šetnju. No, posljednjih nekoliko mjeseci ona je postala najtraženiji komad koji nosimo u svim prigodama, a s kupnje haljina prebacili smo se na kupnju novih i udobnih modela. 

Možda vas zanima Ljupka Gojić Mikić zanimljivo je iskombinirala fluorescentne gumene čizme od 3 700 kuna Rubrika Moda Moda

Počeli smo ju nositi u svim godišnjim dobima, na kožnate jakne, pernate jakne, balonere i kapute kao i na sve vrste obuće. Osim toga, super izgleda i u kombinaciji s mnoštvo nakita. Da je ovo trend koji odlično izgleda znaju i poznate Hrvatice koje su nam na društvenim mrežama pokazale kako ih one kombiniraju. 

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput jednostavnu tamnosivu trenirku kombinirala je s Burberry kaputom u boji devine dlake te Dolce & Gabbana zanimljivim tenisicama u kombinaciji zelene i zlatne boje. Uz to je kao dodatak odabrala Louis Vuitton ruksak te planer istog brenda. Iako nismo navikli gledati Maju u ovakvim izdanjima, moramo priznati kako nam se jako sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ni Majina kolegica Nina Badrić nije odoljela ovom trendu. Ona se odlučila za odličan narančasti kaput ispod kojeg je odjenula trenirku brenda Duchess iz kojeg stoji Snježana Mehun. Nina je uz to obula i klasične Adidas Superstar tenisice te sunčane naočale koje su joj postale svojevrstan zaštitni znak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Dašak starog Hollywooda. U ovom kaputu iz H&M sigurno ćeš biti zamijećena Rubrika Moda Moda

Voditeljica Marijana Batinić i u trenirci izgleda stajliš kao i uvijek. Onda je odabrala svijetlo smeđi model te karirani kaput koji među svojim bojama ima i onu kakve je trenirka. Na to Marijana je obula trendi glomazne čizme, a i sama je napisala kako obožava ovakva casual izdanja. 

Ni bivša manekenka, a danas poduzetnica i jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, Lejla Filipović nije odoljela ovom trendu. Lejla često naglašava kako voli vikendom sa suprugom Tarikom otići u nabavku na zagrebačku tržnicu Dolac, a zatim prošetati gradom. Ona je za jedan takav izlazak odabrala smeđu trenirku preko koje je odjenula bež kaput. Obula je i nešto glomaznije tenisice u crnoj i bež varijanti te je odabrala neizostavne sunčane naočale. Poseban dodatak je bio i rajf za kosu koji je cijeloj kombinaciji dao dozu glamura. 

Možda vas zanima Hlače s ovim detaljem su veliki trend pa smo pronašli super modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Domaći model i modna dizajnerica Lidija Lešić nije preskočila ovaj trend. Odabrala je sivu trenirku sa zelenim natpisom, a uz nju je odabrala dugi smeđi kaput, bijele tenisice, zimsku kapu u zelenoj i sivoj boji te Louis Vuitton torbicu. Cjelokupan stajling zaista izgleda odlično.

Moramo priznati kako nam se ovaj trend jako sviđa, a poznate dame ga nose besprijekorno. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0