Moda

Dašak starog Hollywooda. U ovom kaputu iz H&M sigurno ćeš biti zamijećena

  • Već na prvi pogled zaljubile smo se u ljubičasti kaput ukrašen umjetnim krznom koji smo pronašle u H&M-u
  • Riječ je o elegantnom i upečatljivom komadu koji je također dostupan i u crnoj verziji
  • Za ovaj model čiji je dizajn inspiriran izgledom kućnih ogrtača trebat ćeš izdvojiti oko 530 kuna

Među novitetima koji su pristigli u ponudu švedskog brenda H&M našu je pažnju privukao komad koji nas je uspješno vratio u neka davna minula vremena. Riječ je o svijetloljubičastom kaputu čiji je dizajn inspiriran izgledom kućnih ogrtača u kojima smo svojevremeno na velikim platnima mogli vidjeti dame iz zlatnog doba Hollywooda.

Možda vas zanima Kate Middleton nosi fantastičan kaput, H&M ima sličan model po znatno nižoj cijeni Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovaj kaput srednje dužine napravljen je od mekane filcane tkanine, a njegov ovratnik i mašete ukrašene su oblogama od umjetnog krzna. Uz standardno kopčanje uz pomoć gumba s prednje strane, tu je i odvojivi pojas za vezanje u struku koji ti može pomoći da dodatno naglasiš svoju liniju. Kaput sadrži i dijagonalne bočne džepove te jedan kraći rasporak sa stražnje strane.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Kombinacija ove prolaznice dokazuje da je klasika uvijek savršen izbor Rubrika Moda Moda

Upečatljivosti ovog komada, osim krznenih detalja, uvelike pridonosi i njegova boja. Premda je uvriježeno mišljenje kako su svijetle i pastelne nijanse rezervirane za proljetne i ljetne mjesece nema razloga zašto ove jeseni ne bi napravila iznimku i odlučila se na kupnju jednog ovakvog komada.

Ako si ipak ziherašica kada je odabir kaputa u pitanju, vjerujemo kako će te razveseliti vijest da je ovaj model dostupan i u crnoj boji.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nadamo se kako će uskoro primjerci ovog kaputa stići i u trgovine, a do tada ga možeš nabaviti putem H&M-ove službene internetske stranice. Cijena kaputa iznosi 70 eura, odnosno nešto manje od 530 kuna. Mi smo se već zamislile u njemu, a ti?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0