Moda

Kate Middleton nosi fantastičan kaput, H&M ima sličan model po znatno nižoj cijeni

  • Kate Middleton prava je maherica kada je odabir elegantnih kaputa u pitanju, a oduševljenje je izazvao i najnoviji primjerak iz njezine garderobe
  • Riječ je o dugom crvenom kaputu modne kuće Alexander McQueen u kojem se vojvotkinja prošetala ulicama Londona
  • Sličan, ali cjenovno prihvatljiviji model pronašle smo u aktualnoj ponudi švedskog brenda H&M

Vojvotkinja od Cambridgea slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta, a modni komadi koje bira nerijetko su rasprodani u sekundi. Nadalje, mnogi rado kopiraju njezin izgled te pretražuju dućane kako bi u njima pronašli cjenovno pristupačnije primjerke odjeće koju je Kate prethodno nosila.

Možda vas zanima Kaput Hailey Bieber zaustavlja promet! Mnogi ga proglašavaju kaputom sezone, a može biti odlična inspiracija Rubrika Moda Moda

Upravo takav scenarij odigrao se s crvenim dugim kaputom kojeg je 39-godišnjakinja prošlog tjedna odabrala za posjet dvjema lokacijama u Londonu na kojima je promovirala izložbu fotografija "Hold Still" koje su odabrane na natječaju koji je organizirala u suradnji s Nacionalnom galerijom. Prema riječima vojvotkinje, ovaj projekt nastoji "uhvatiti" portret  britanskog naroda, kao i njegov duh u ovim teškim trenucima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HoldStill2020 comes back to the community!

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Možda vas zanima Ovo je 5 trenutno najpoželjnijih modela prošivenih jakni, jedan posebno plijeni pažnju Rubrika Moda Moda

Kate se u javnosti tom prilikom pojavila u dugom crvenom kaputu modne kuće Alexander McQueen, čiji dizajn potpisuje Sarah Burton, modna kreatorica koja je bila zaslužna i za izgled njezine vjenčanice.

Ispod kaputa vojvotkinja je nosila bijelu majicu i crnu plisiranu midi suknju brenda Massimo Dutti, a cjelokupnu kombinaciju je upotpunila crnim salonkama s blok petom i modelom torbice 'Love Letter' dizajnerice Grace Han čija je cijena 12.000 kuna.

 | Autor: Instagam Instagam

Budući da se odabrani kaput ne nalazi u službenoj ponudi, modni stručnjaci nagađaju kako je riječ o modelu rađenom upravo za vojvotkinju. O njegovoj cijeni moglo bi se samo nagađati, ali slični modeli istog brenda dostezali su cijenu i do 40.000 kuna.

Možda vas zanima 5 trendi modela jakni i kaputa koji sjajno pristaju damama raskošnijih oblina Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: H&M (oko 420 kuna)

Ipak, u aktualnoj H&M-ovoj ponudi pronašle smo sličan model po značajno prihvatljivijoj cijeni. Za njega ćeš trebati izdvojiti oko 420 kuna, a osim u crvenoj dostupan je i u crnoj verziji. Još jedna dobra vijest, trenutno je dostupan i u svim veličinama!

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koja krpa iz haema....