Moda

Ovo je 5 trenutno najpoželjnijih modela prošivenih jakni, jedan posebno plijeni pažnju

  • Jakne su kraljice jesenskih i zimskih kolekcija! Ovoga puta zavirile smo u aktualnu ponudu high street brendova i otkrile kakve su nam modele prezentirali ove sezone
  • Naš fokus stavljen je na potragu za idealnom prošivenom jaknom, a za tebe smo ovoga puta izdvojile pet različitih modela
  • Uz klasike poput jakne s kapuljačom koja je ukrašena krznom, tu si i noviteti poput prošivenih jakni od umjetne kože i kraći lakirani modeli

S dolaskom nižih temperatura iz ormara i spremišta brzo izvlačimo debele, tople jakne koje će nas uspješno zagrijati. Ako si u potrazi za novim primjerkom prošivene jakne na pravom si mjestu. Zavirile smo u aktualnu ponudu i izdvojile pet modela među kojima ćeš vrlo brzo pronaći svog favorita.

Možda vas zanima Samo jedan detalj čini da tvoj kaput ili jakna izgleda luksuznije i skuplje Rubrika Moda Moda

Kada su jakne u pitanju, one srednje dužine s kapuljačom ukrašenom krznenim obodom smatramo pravim klasikom. Tako ćeš ih bez problema pronaći i u aktualnim jesenskim kolekcijama vodećih high street brendova.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 600 kuna), Mohito (449,00 kuna), Reserved (399,90 kuna)

Dok prethodni model najčešće možemo pronaći u uvriježenim zimskim bojama poput crne, sive i bež, model pred tobom dolazi u cijelom spletu boja, od nježnih pastelnih do praktičnih tamnih nijansi. Riječ je o predimenzioniranoj  jakni srednje dužine koju krasi visoki ovratnik.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (549,90 kuna), Bershka (279,90 kuna), Reserved (349,90 kuna)

Možda vas zanima Ovih pet modela visokih čizama vladaju ove modne jeseni. Je li među njima i tvoj favorit? Rubrika Moda Moda

Spomenuti model dostupan je i u dužoj verziji, a sudeći prema njegovoj zastupljenosti na policama dućana može se pretpostaviti kako je riječ o trenutačno najpopularnijem modelu prošivenih jakni. Moramo priznati kako su u njemu uspješno spojeni praktičnost i moderan dizajn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (499,00 kuna), Mango (799,90 kuna), Reserved (399,90 kuna)

Jesenske kolekcije iznjedrile su još jedan zanimljiv trend - predimenzionirane prošivene jakne od umjetne kože. Prava je ovo poslastica za sve ljubiteljice kožnih komada, ali i onih koje će to tek postati.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (699,90 kuna), Pull&Bear (279,90 kuna), Stradivarius (299,90 kuna)

Možda vas zanima Savršen poklon za svaku ženu: S ovime nikako ne možeš pogriješiti Rubrika Moda Moda

Za kraj smo ti odlučile predstaviti model koji će sigurno privući pažnju onih dama koje obožavaju neobične i upečatljive modne predmete. Ovoga puta riječ je o reflektirajućim i lakiranim modelima kraćih jakni. Uistinu je s njih teško skrenuti pogled.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (299,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Mohito (449,00 kuna)

 

Photo: Pinterest

Komentari 0