Moda

Adriana Đurđević prošetala u Fendi čizmama, ali nas je oduševio puno jeftiniji sako

  • Djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara složila je jako dobru kombinaciju koja spaja poslovi i casual look
  • Adriana je poznata po dobrom odijevanju, ali i strasti za skupljim komadima
  • Na nogama su joj tako Fendi visoke čizme, ali nama su se svidjeli više Tom i Jerry

Adriana Đurđević, dugogodišnja djevojka našeg nogometaša i nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara voli modu, a ima i dobar nos za nju. Gradom je prošetala u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji, a kad čovjek malo bolje zagleda, ima tu doista zanimljivih komada. I ne baš jeftinih.

Možda vas zanima Kad Alex Ognjena prošeće Cvjetnim trgom, nitko nije ravnodušan. Mislimo da je zadovoljna... Rubrika Moda Moda

Lijepa pravnica kombinirala je poslovni i casual look, sako i bijelu košulju s trapericama uguranim u visoke čizme koje, usput budi rečeno vladaju ove jeseni. U čizmama maslinasto zelene boje prepoznali smo Fendijev model FF motif cage detail boots čije visoke potpetice su lijepo izdužile Adrianine noge. Bijela košulja ima zlatnu dugmad na manšetama - zgodno, a najbolji nam je sako. Tamnoplavi s bijelim prugicama, bio bi čista klasika da na sebi nema aplikacije - našivene junake crtića, Toma i Jerryja!

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Kad su je jednom upitali da opiše svoj modni stil, Adriana Đurđević je rekla da je drukčiji i neobičan i ne voli copy/paste. Slažemo se. A, usput, smo pronašli i komade koje nosi...

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Maslinasto zeleni model trenutačno je rasprodan, no zato smo pronašli Fendi FF motif cage detail čizme u crnoj boji, možda čak i ljepše. Ako te zanima cijena, izražava se peteroznamenkastim brojem, 12.485 kuna (1650 eura). Sliku u ovoj odjevnoj kombinacija Dujina je djevojka objavila i na svom instagram profilu napisavši "Thank you TOM & JERRY for making our childhood awesome!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you TOM & JERRY for making our childhood awesome! 🐹 #tomandjerry #childhood #childhoodmemories #ootd

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Kako nam se sako posebno svidio, pronašli smo gdje možeš kupiti i njega te koliko košta. Prugasti sako s našivenim Tomom i Jerryjem pronašli smo u online trgovini Miss Sixty gdje se prodaje po cijeni od 304 američkih dolara - otprilike 1950 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Mlada mama lijepo se uredila za šetnju - posebno nam se sviđaju visoke čizme Rubrika Moda Moda

Inače, izgleda da će ove fendi čizme biti Andrianin it komad ove sezone. Pokazala ih je već prije nekoliko dana na svom Instagram profilu fotkajući se u njima ispred zagrebačkog HNK. Tada ih je uklopila u total denim kombinaciju. Kako ti se sviđa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗 #croatia #zagreb

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0