Moda

Zbog kaputa su Pamelu Ramljak usporedili s filmskom junakinjom. Potražili smo slične modele...

  • Pjevačica Pamela Ramljak pozirala je u ljubičastom kaputu ukrašenom eko-krznom, a njezin izgled jednog je pratitelja podsjetio na Laru Antipovu
  • Junakinja romana 'Doktor Živago', zahvaljujući filmskoj adaptaciji, postala je prava modna ikona kada je zimska garderoba u pitanju
  • Zavrili smo u aktualnu ponudu te iz nje izdvojile ženstvene i elegantne modele kaputa u kojima bi zasjala i sama Lara

Pjevačica Pamela Ramljak na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u kojoj pozira odjevena u ljubičasti kaput ukrašen umjetnim krznom. Kako bi naglasila struk, 40-godišnjakinja je kao remen koristila torbicu fuksija boje postavljenu kao dekorativni remen. U kratkom roku pratitelji su pjevačicu nagradili nizom komplimenata. "Predivna", "Prekrasna", "Tako si lijepa, izgledaš poput vile", "Najljepša", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod Pameline posljednje objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗 #notags

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

A komplimente joj nisu propustile iskazati i dvije dama poznate domaćoj javnosti. Riječ je o voditeljici Eciji Ivušić te bivšoj pjevačici Kristini Vukas koja se svojevremeno proslavila hitom 'Odnjela te votka'. Ipak, komentar koji je najviše privukao našu pažnju jest onaj jednog pratitelja koji je Pamelu usporedio s Larom Antipovom, junakinjom romana 'Doktor Živago', koju je u istoimenom filmu maestralno odglumila Julie Christie.

Možda vas zanima Ovo je 5 trenutno najpoželjnijih modela prošivenih jakni, jedan posebno plijeni pažnju Rubrika Moda Moda

Uistinu, Pamelina kombinacija posjetila nas je na neka druga, minula vremena. A samo kratak pogled na njezine objave na društvenim mrežama otkriva nama kako je pjevačica velika ljubiteljica kaputa s dodatcima od umjetnog krzna, onih u kojima bismo mogli zamisliti i samu Laru.

 | Autor: Instagram Instagram

Upravo smo u njezinim objavama pronašli inspiraciju da u aktualnoj ponudi pronađemo slične komade. Primjetno je kako bivša Feminnemka rado nosi kapute različitih dužina i boja, no mi smo svoju potragu ipak odlučile usmjeriti na pronalazak idealnog kaputa dužine koje seže iznad koljena i čiji je okovratnik ukrašen eko-krznom.

 | Autor: Instagram Instagram

Primjeri: Orsay (999,90 kuna), Mango (1.199,90 kuna), Zara (799,90 kuna)

Riječ je o komadu koji već na prvi pogled evocira ženstvenost i eleganciju te koji uspješno odolijeva izmjenama svih trendova, dakako, ako je o umjetnom krznu riječ. Nerijetko ovaj dizajn prati i viša cijena u odnosu na preostale modele kaputa, no njegov bezvremeni izgled omogući će ti da u svojoj kolekciji imaš pravi klasik koji bi uz pravilno održavanje mogao potrajati desetljećima.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0