Moda

Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama

  • Mi volimo svoje obline! A s dolaskom proljeća možemo ih lijepo istaknuti
  • Ovaj aktualni modni trend koji je započeo zimi je kao stvoren za to
  • Ključne riječi su kardigan odnosno vesta na kopčanje i - čipka

Molimo te da spremiš oversized hoodice i dugačke džempere u ormar. Naime, vrijeme je da napraviš mjesta za nadolazeći proljetni trend. Kardigane svih vrsta nosili smo već ove zime - kao jedan od najvećih trendova. Njihova popularnost neće opasti ni u nadolazećim toplijim mjesecima. Sad će se ovaj meki i komad nositi s oskudnim topom ispod njega, seksi i ženstveno. Žene bujnijih oblina posebno će voljeti ovaj trend koji ne samo da naglašava dekoltee, već i ističe dio tijela sa strukom čineći ga vitkijim. A koliko kože ćeš pokazati, to potpuno ovisi o tebi!

Možda vas zanima Ovih 13 aktualnih trendova možemo bez problema nositi i s 40, a i s 50! Pogledaj... Rubrika Moda Moda

Kako složiti najbolji look?

Izgled će biti savršen kada uzmeš kardigan s V izrezom koji ti dobro „leži“, odnosno nije predugačak, a niti preširok. Kombinira se s prekrasnim čipkastim grudnjakom ili majicom s čipkom ili jednostavno oskudnim topom koji ti savršeno pristaje. Dobar je izbor i čipkasti body ili muška "kanotijera" odnosno potkošulja. Slobodno se poigraj bojama, ipak je proljeće kad nam se one vraćaju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskra ✨ (@iskra)

Naravno, našli smo i nekoliko zgodnih vestica i u našim trgovinama...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Stradivarius (119,90kn); H&M (227,00kn); Stradivarius (199,90kn); Zara (229,90kn) 

Photo: Instagram@raeannlangas
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    promocija sala