Beauty

Ova omiljena frizura Francuskinja vraća se na proljeće i uvijek je dobar izbor

  • Za frizure s podignutom kosom obično treba puno vremena?
  • Komplicirane su i ne mogu se napraviti bez tuđe pomoći? 
  • Onda nikad nisi isprobala ovu omiljenu francusku frizuru

Za lijepu nadogradnju nije uvijek potrebno stotinjak špangi, tone laka za kosu i vješte ruke. Omiljena frizura Francuskinja može se postići u samo nekoliko jednostavnih koraka i izgleda jednostavno preslatko. Bez obzira na prigodu, ova je frizura uvijek dobar izbor.

Chignon slavi svoj povratak

Popularna frizura je takozvani chignon. Najdraža frizura Francuskinja  je punđa koja se nalazi na vratu i izgleda manje nego što jest.

 | Autor: Pinterest Pinterest

Ovako se radi chignon

Za chignon („šinjon“), ostavlja se slobodno uz čelo s desne i lijeve strane. Preostala kosa vezana je u pletenicu koja sjedi na vratu. Sada se napravi rupica na gumici za kosu kroz koju se potom provlači pletenica. To je izvrsna frizura za one koji imaju vrlo malo vremena.

Možda vas zanima Ovih 5 frizura odlazi u zasluženu mirovinu. A evo kojim ih trendovima ih možeš (lako) zamijeniti Rubrika Beauty Beauty

Zatim se dva slobodna pramena povuku natrag i zavežu u pletenicu. To onda, kao i druga, ulazi u rupu iznad gumice za kosu. Pletenica se ponovno zaveže oko pet centimetara iznad vrhova kose i ponovno provuče. Ostatak kose sada je potrebno sakriti samo s nekoliko kopči za kosu i voilà... naizgled komplicirani izgled je spreman.

 | Autor: Pinterest Pinterest

Postoji bezbroj inačica i pristupa za dočaravanje chignona. Ova je frizura klasična, ali uvijek se razvija i modernizira.

Možda vas zanima 9 sjajnih frizura srednje dužine za sve žene koje muku muče s tankom kosom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pinterest

Komentari 0