Beauty

Ovu cool frizuru za kućni ured možeš napraviti za samo 3 minute - idealno za online sastanke

  • Ustati, vezati kosu i odmah pred računalo? 
  • Za kućni ured možeš se i drugačije pripremiti! 
  • Započni lijep dan s ovom brzom frizurom

Današnji su trendovi toliko brzi da smo stalno iznenađeni novim dolascima, odlascima, ali i povratku trendova iz ranijih desetljeća. Bilo u modi, bilo u beauty sektoru ili u frizurama: trendovi iz 60-ih, 70-ih i 90-ih vjerojatno će uvijek zadržati svoj šarm i nastavit će nas pratiti. Mnogi od njih su zbunjujuće slični originalu, a mnogi su reinterpretirani. Ove 2021. godine ne radujemo se samo sakoima sa širokim ramenima ili upečatljivim cateye potezima eyelinerom iz 50-ih i 60-ih. Jedna vrlo posebna frizura i ove je godine osvojila naša srca. Najbolja stvar u vezi s time: možeš je napraviti za samo tri minute.

Možda vas zanima Voliš nositi kosu vezanu u rep? Ovo je najljepša pony frizura za nadolazeće proljeće Rubrika Beauty Beauty

Savršena frizura za home office

Savršena frizura za kućni ured su dvije tanke pletenice blizu lica s obje strane. Ovaj izgled iz 2000-ih definitivno mogu nositi i odrasle žene, a jednostavno sjajno izgleda. Dvije pletenice čine da frizura na prvi pogled izgleda uzbudljivo, razrađeno i sofisticirano, ali potrebne su maksimalno tri minute za oblikovanje. Dakle, to je onda doista savršena frizura za kućni ured!

Photo: Pinterest

Komentari 0