Beauty

Voliš nositi kosu vezanu u rep? Ovo je najljepša pony frizura za nadolazeće proljeće

  • Svaka žena s dugom kosom zna kako ju je lako i praktično zavezati u rep
  • A trenutačno (možda zato što ne idemo na posao?) rep je vrlo popularna frizura
  • Pogledaj ovaj, kažu da je to najljepša varijanta pony taila za proljeće 2021. 

Pony frizure trenutačno su popularnije nego ikada i ima ih, naravno, u širokom rasponu stilova. Praktična stvar s konjskim repom: daje nam novi izgled u tren oka, a da ne moramo mijenjati način šišanja ili odabrati drugu boju. Da ne spominjemo i da uspješno skriva da kosa nije najčišća... Ako voliš nositi rep, preporučujemo ti najljepši pony za proljeće: rep sa zavjesa šiškama. Ne samo da su ove šiške trenutačno totalno moderne, nego i ova frizura odgovara svima.

Evo zašto volimo ove šiške 

Bez obzira imaš li ovalno, četvrtasto ili okruglo lice, kraću ili dužu kosu, šiške ošišane poput "zavjese" (što znači u sredini kraće dok pramenovi sa strane idu prema sve dužem i lepršavi su) frizuru može svaka žena jako lijepo nositi. Budući da rep sa zavjesa šiškama lagano pada na lice, nježno ga uokviruje i savršeno laska crtama lica. Osim toga, oblikovanje repa jednostavno je u usporedbi s drugim frizurama. Voljet ćeš ga!

Kako nositi rep za zavjesa šiškama

Može se nositi s ležernim valovima, s velikim kovrčama, kao i s ravnom kosom. Zbog načina šišanja uvijek pada lagano i ležerno u isto vrijeme. Savjet: za lijepi izgled jednostavno oblikuj rep s malo pudera za kosu ili suhog šampona – i gotovo! 

 

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Pinterest

Komentari 0